facebook

“Коли він сказав, що найкращий”: 35-річна Ксенія Мішина через невдале кохання утішилася в обіймах подруги

Схоже, цьогоріч спека напекла неабияк чарівні дівочі голівки. То Наталка Денисенко з дівчиною поцілувалася, то Тіна Кароль зробила несподіване зізнання. Тепер черга дивувати дійшла до Ксенії Мішиної.

35-річна Ксенія Мішина виклала в мережу відеоролик, в якому показала, як розважається з подругою. Дівчата не лише плавають на надувному матраці, випнувши з води дупки у малюсіньких бікіні, але й влаштували пікнік на самому краєчку скелі.

Ксенія Мішина поцілувала подругу

Безстрашні подружки не тільки засмагають та розмовляють, але й ніжно обіймаються та цілуються. До подібного шок контенту акторка додала приписочку, яка свідчить, що вона просто вирішила помститися коханому:

“Коли він сказав, що найкращий, і краще за нього нікого не знайдеш”.

Отже, Ксюші вдалося знайти кращого, вірніше, кращу за свого бойфренда? Тепер нехай безсило кусає лікті, спостерігаючи за розвагами Мішиної на березі водойми. Щоб не відлякувати підписників свого акаунту з приводу зміни орієнтації, знаменитість додала заспокійливі слова:

“Не переживайте, таро сказали, що я все одно вийду заміж”.

Ксенія Мішина поцілувала подругу

Тож чекаємо на оголошення дати весілля. Звісно, коханий вибачить маленькі дівочі слабкості та не звертатиме уваги на подібні витівки з подружками. Порівняти напарницю Мішиної з її хлопцем ми не маємо можливості, бо вона ніколи не показує, в кого закохана.

Була колись фотосесія, де майже оголена зірка позує не сама. Але замість чоловіка бачимо лише руки, які прикривають фривольні місця на тілі акторки. Будемо сподіватися, що коли знаменитість збереться виходити заміж, то пред’явить загалу свого обранця наживо.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.