facebook

Просто змішайте борошно з майонезом! Мало хто знає цей секретний рецепт: дуже смачні коржики на сніданок

Такі коржики ідеально смакують до перших страв замість хлібу, або ж їх можна їсти на сніданок замість млинців. Смачно, швидко і без зайвого клопоту.

Якщо ви любите експериментувати на кухні і радувати своїх рідних смаколиками, зверніть увагу на цей рецепт. Просто, смачно і з тих продуктів, які завжди є вдома – коржики за цим рецептом сподобаються кожному. Вони мають хрумку скоринку, а всередині виходять дуже ніжними.

Такі коржики ви можете подати як доповнення до супу, борщу, чи інших перших страв. Також їх можна їсти просто з чаєм, чи кавою.

Необхідні інгредієнти:

  • кефір – 1 скланка;
  • майонез – 1 ст.л;
  • сіль – 0,5 ч.л;
  • цукор – 2 ч.л;
  • яйця – 1 шт;
  • розпушувач тіста – 1 ч.л;
  • борошно – 2 склянки;
  • олія для смаження.

Спосіб приготування:

У глибоку миску переливаємо кефір кімнатної температури, додаємо до нього майонез, яйце, сіль та цукор. Розмішуємо все ретельно до однорідності. Далі додаємо розпушувач тіста та борошно і замішуємо тісто спочатку лопаткою, а потім руками. Готове тісто виходить м’яким, приємним на дотик і не липне до рук.

Рецепт швидких і смачних коржиків на сніданок замість млинців
Рецепт швидких і смачних коржиків на сніданок замість млинців

Загортаємо тісто у харчову плівку і залишаємо “відпочити” на 20 хвилин.

Розділяємо тісто на 6-8 частин, злегка припиляємо його борошном і формуємо з тіста круглі колобочки. Кожен колобочок руками розтягуємо у коржик довжиною приблизно 0,5 см.

Рецепт швидких і смачних коржиків на сніданок замість млинців
Рецепт швидких і смачних коржиків на сніданок замість млинців

Розігріваємо пательню з рослинною олією і смажимо коржики з двох сторін до золотистості.

Рецепт швидких і смачних коржиків на сніданок замість млинців
Рецепт швидких і смачних коржиків на сніданок замість млинців

Коржики готові! Вони смачні, як в гарячому, так і в холодному вигляді. Ззовні коржики мають хрумку скоринку, а всередині вони дуже м’які та ніжні. Такі коржики ви можете подавати самостійно, або ж з різноманітними добавками: з сиром, різними соусами, чи сметаною. Також їх можна їсти навіть з джемом, чи медом.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?