“Я її на теніс, плавання, французьку”: Ольга Мартиновська ошелешила мрією дочки стати продавчинею в магазині

На початку осені суддя "МастерШефа" Ольга Мартиновська вирішила підбити підсумки літньої пори. Цей сезон для знаменитості та її доньки видався доволі насиченим.

В цілому, Ольга Мартиновська оцінила минуле літо як хороше, передусім тому, що воно в неї було. Звісно, довелося попрацювати на зніманнях чергового сезону “МастерШефа”. У перерві між роботою шеф-кухарка спромоглася налагодити стосунки з батьком своєї доньки.

Ольга Мартиновська підбила підсумки літа

Встигла відвідати батьків і поласувати запашним натуральним медом. Були поповнення та втрати. Шкода, що старих друзів втратила, бо виїхала за кордон. А нових завести виявилося не так уже й просто напередодні 35-річчя.

Найголовнішою подією літа стала поїздка з Вірою до океану. Подібного не робили дві відпустки поспіль. Шум морських хвиль підлікував душу й надихнув на бажання не просто виживати, а жити.

Ольга Мартиновська підбила підсумки літа

Донька вперше стала на серфдошку. Поїхала й втямила, що океан віднині став її любов’ю. У вересні Віра пішла до 3 класу. Приступати до навчання дівчинці не дуже хочеться. Раптово вона приголомшила матусю новиною, що мріє стати продавчинею у магазині.

В Ольги ледь руки не опустилися від подібної заяви. Як же так?! Вона записала дитину на великий теніс, водить на плавання, оплачує уроки французької, а у Віри такі приземлені мрії. Напевно, з часом подібне минеться. Дівчинка підросте і змінить плани на більш амбітні.

Ольга Мартиновська підбила підсумки літа

Сама Мартиновська намагалася навчитися підводитися вранці о 6 ранку, але з цього нічого не вийшло. Можливо, осінь сприятиме раннім підйомам. Подібні одкровення неабияк розчулили підписників Інсти зірки. Ось як вони прокоментували пост:

“Такі чутливі слова. Сльози на очах…”

“Краще не скажеш. Такої ж гарної осені та спокійної зими!”

“От кожнісіньке слово прямо в серце”.

Популярне

Схожі статті

Готую чоловіку на роботу і всім домашнім просто так: картопляні булочки з фаршем – краще, ніж пиріжки

Щоб приготувати вдома булочки з м'ясним фаршем, особливих закупів робити не доведеться. Всі продукти знайдуться у холодильнику. Виходить доволі гарна страва й дуже смачна.

37-річна екс-дружина Остапчука натякнула на довгоочікувану першу вагітність: “Потрібно буде після пологів”

Колишня дружина відомого українського шоумена Володимира Остапчука розповіла про власні плани на першу вагітність. Христина Горняк повідомила, що хоче зробити після пологів.

“Хвалився, що лише раз одружився”: син Віктора Павліка в Америці себе не стримує – обіймається з двома

Кажуть, що яблуко від яблуні далеко не падає. Знаючи, наскільки слабкий до жіночок Віктор Павлік, можна очікувати й від його нащадків подібних витівок. Первісток Олександр, схоже, підтвердив тезу.