Смачні курячі котлетки з сиром та маслом всередині: соковиті, недорогі та показні. Рецепт на всі випадки

Часто виникає необхідність приготувати щось просте, але водночас смачне та презентабельне. У такому випадку курячі котлетки з начинкою із сиру та масла стануть чудовим вибором. 

Ця страва поєднує легкість приготування, доступність інгредієнтів та яскравий смак, який зможе підкорити навіть вибагливих гурманів. І що важливо — ці котлетки залишаються соковитими, завдяки секретній добавці до фаршу та ніжній начинці.

Інгредієнти

  • 500 г курячого фаршу
  • 1 середня цибулина
  • 2 столові ложки рослинної олії (для смаження цибулі)
  • 100 г твердого сиру
  • 50 г вершкового масла
  • 1 яйце
  • 3 столові ложки борошна
  • сіль та перець на смак
  • рослинна олія для смаження котлет

Приготування

Курячі котлетки з сиром та маслом всередині

Якщо у вас готовий курячий фарш, пропустіть цей крок. Але якщо ви надаєте перевагу свіжому домашньому варіанту, візьміть куряче філе та перемеліть його на м’ясорубці або у блендері до стану фаршу.

Цибуля є тим інгредієнтом, який додасть котлеткам додаткової соковитості та аромату. Наріжте цибулину на дрібні кубики та обсмажте на сковорідці в рослинній олії до прозорого кольору, а тоді викладіть у фарш, додайте сіль, перець та одне яйце для зв’язування маси. Ретельно все перемішайте.

Далі приготуйте начинку. Натріть твердий сир, а потім змішайте з розм’якшеним вершковим маслом. Тепер візьміть трохи фаршу в руки, розплескайте його у вигляді мініпляцка, покладіть всередину чайну ложку начинки й акуратно заліпіть краї, формуючи котлетку. Після того обваляйте її в борошні. Робіть так само з рештою продуктів.

Розігрійте сковорідку з олією на середньому вогні. Викладіть котлетки й смажте з обох боків по 4–5 хвилин до рум’яної скоринки. Потім зменште вогонь, накрийте сковорідку кришкою та тушкуйте ще 5 хвилин, щоб вироби пропеклися всередині.

Подавати котлетки можна з будь-яким гарніром: картопляне пюре, гречка, рис, спагеті або овочевий салат будуть чудовим доповненням.

Популярне

Схожі статті

Скільки чоловіків було у Насті Каменських до Потапа: жила з бідним студентом і була коханкою футболіста

Співачка Настя Каменських вийшла заміж за репера Потапа, коли їй було 32 роки. До цього артистка користувалася шаленою популярністю у чоловіків.

На столі стільки всього, а гості беруть тільки цей салат з рибою! Смачна і нарядна “Жіноча слабкість”

Такий салат точно стане зіркою вашого святкового столу. Він має вишуканий та дуже ніжний смак. Готується цей салат з слабосоленою червоною рибою.

Він втратив таких жінок: як виглядають колишні Андрія Задворного з “Холостячки-2” Злата Огнєвіч та Юля Поляк

Андрій Задворний, переможець другого сезону "Холостячки" зі Златою Огнєвіч, намагався побудувати стосунки з іншою. Втім, і другий роман у чоловіка не завершився успіхом.