facebook

41-й день народження другої дружини Юрія Горбунова: як зірковий шоумен привітав Катерину Осадчу зі святом

Цього року Катерина Осадча, зіркова телеведуча, відсвяткувала свій 41-й день народження. Її чоловік, шоумен Юрій Горбунов, з ніжністю і любов'ю відзначив цю важливу для обох подію.

7 років тому їхнє весілля стало несподіваним, але дуже обговорюваним в українському шоу-бізнесі. Чимало людей тоді дивувалися: Горбунов був на 13 років старший за Осадчу, але нижчий за неї на 12 сантиметрів. До того ж обидва вже мали досвід попередніх шлюбів. Проте пара довела, що жодні зовнішні фактори не можуть стати на заваді справжньому коханню.

Родина Горбунова та Осадчої. Скриншот фото з Мережі

Вітання від серця

12 вересня, на честь дня народження своєї коханої, Юрій поділився зворушливим привітанням, яке викликало хвилю захоплення серед шанувальників. На своїй сторінці в соціальних мережах він опублікував архівні фото з Катериною, де вони разом в різні моменти їхнього спільного життя. До світлин шоумен додав чуттєві слова. Тут суцільні подяки: Богові —  за те, що послав йому таку жінку, Катерині — за синів, ніжність, жіночність, віру, оптимізм й так далі.

Закінчується допис словами, які ніколи й нікому не приїдаються: “Люблю тебе!”

Цей жест від Горбунова показав, наскільки він добре розуміє свою другу половинку і наскільки цінує все те, що вона робить для їхньої родини. Його слова відгукнулися у серцях багатьох, адже вони відображають ті щирі почуття, які подружжя демонструє вже багато років. Архівні фото, які виклав Юрій, ще раз нагадали про те, скільки теплих і незабутніх моментів вони прожили разом.

Катерина і Юрій доводять, що навіть у світі шоу-бізнесу, де часом панують інтриги та скандали, справжня любов і взаєморозуміння можуть стати основою для щасливого життя, а чоловік, що кохає свою жінку, залишається завжди на висоті навіть якщо його зріст на 12 сантиметрів нижче від неї!

Популярне

Схожі статті

Коронне гаряче свекрухи. Ця страва завжди з’їдається першою: соковиті курячі рулети, які тануть у роті

Соковиті, ніжні і нереально смачні – саме такими виходять курячі рулетики за цим рецептом. Страва виходить святковою і небанальною, а готується просто.

Просто додаю це у борошно, щоб вареники завжди виходили ідеальними: піддивилася рецепт у одного кулінара

Вміти приготувати ідеальне тісто на вареники, яке буде ніжне та при цьому не буде рватися, хоче кожна господиня. І є один кулінарний секрет, як цього досягти.

Тоня Матвієнко вперше відповіла, чи дійсно зраджує Арсену Мірзояну з відомим співаком: “Ще чогось варта”

Тоня Матвієнко дуже довго не коментувала чутки про те, що має роман на стороні. Співачці приписують стосунки з відомим артистом Романом Скорпіоном.