На столі стільки всього, а гості беруть тільки цей салат з рибою! Смачна і нарядна “Жіноча слабкість”

Такий салат точно стане зіркою вашого святкового столу. Він має вишуканий та дуже ніжний смак. Готується цей салат з слабосоленою червоною рибою.

Якщо ще 10 років назад на святковий стіл подавали котлети, відбивні та салат “Шуба”, то зараз ці страви є швидше повсякденними. Сучасні господині дивують гостей новими стравами, цікавими поєднаннями та незвичайними подачами страв.

Пропонуємо до вашої уваги дуже смачний рецепт салату з червоною рибою. Страва святкова, смачна і вишукана. Такий салат точно стане зіркою вашого святкового столу.

Необхідні інгредієнти:

  • червона риба слабосолона – 200 г;
  • яйця – 3 шт;
  • огірки – 1-2 шт;
  • плавлений сирок – 3 шт (300 г);
  • майонез – 150 г;
  • чорний перець за смаком.

Спосіб приготування:

Для того, щоб салат був красивої круглої форми, використовуйте кондитерське кільце. Його потрібно установити на дно тарілки.

Плавлені сирки покладіть на 15 хвилин в морозилку. Так вони будуть краще натиратися на тертку. Натріть сирки на крупну тертку.

Першим шаром на дно тарілки викладаємо половину всього натертого сиру. Змащуємо сир майонезом.

Огірки нарізаємо дрібним кубиком. Половину нарізаних огірків викладаємо наступним шаром. Їх також змащуємо майонезом.

Рецепт смачного і ніжного салату з червоною рибою
Рецепт смачного і ніжного салату з червоною рибою

Відварені яйця ріжемо дрібним кубиком і викладаємо наступним шаром. Їх злегка присолюємо і змащуємо майонезом. Далі викладаємо шар огірків + майонез і шар плавленого сиру + майонез. Завершальним шаром викладаємо слабосолену червону рибу. Її потрібно нарізати кубиком.

Рецепт смачного і ніжного салату з червоною рибою
Рецепт смачного і ніжного салату з червоною рибою

Готовий салат можна відразу подавати на стіл. Та якщо він настоїться в холодильнику годину, то буде ще смачнішим і ніжнішим.

Такий салат виходить дуже смачним і ніжним, а інгредієнти в ньому ідеально поєднуються між собою. Цю страву точно першою зметуть зі святкового столу.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

“Як дороге вино – з віком стають лише гарнішими”: Ротару, Білозір, Кудлай довели, що старості не існує

Одні, діставшись пенсійного віку, крехтять і весь час скаржаться на здоров'я, а інші на болячки не зважають. Ротару, Білозір, Кудлай саме з тієї категорії, що з роками не старішають, а навпаки.

А для Віктора Павліка вона королева: 30-річна Катерина Репяхова досі має “неідеальне тіло” після пластики

Тоді як старший на 28 років за дружину Віктор Павлік вважає Катю Репяхову ідеальною красунею, блогерка вирішила продемонструвати свої невдалі ракурси. Краще б вона цього не робила!

Довге волосся та стрункий стан: Святослав Вакарчук пригадав, як виглядала його мати 49 років тому й сьогодні

Відомий український артист за роки свого життя встиг прославитись на всю країну. Як виглядає найголовніша жінка в його житті, яка народила та виховала зірку?