Він втратив таких жінок: як виглядають колишні Андрія Задворного з “Холостячки-2” Злата Огнєвіч та Юля Поляк

Андрій Задворний, переможець другого сезону "Холостячки" зі Златою Огнєвіч, намагався побудувати стосунки з іншою. Втім, і другий роман у чоловіка не завершився успіхом.

Свого часу Андрій Задворний “наробив шуму”. Чоловік взяв участь та одержав перемогу в реаліті-шоу про кохання “Холостячка”. На проєкт знаменитість прийшов, аби підкорити серце співачки Злати Огнєвіч. Йому це вдалось, але щасливі стосунки тривали недовго.

Задворний з Холостячки – особисте життя

Ще задовго до участі в реаліті-шоу український підприємець був одружений. Свого розлучення від коханої Огнєвіч він не приховував. Ба більше, Андрій Задворний навіть знайомив дівчину зі своєю донькою від попередніх стосунків Кірою.

До слова, саме дівчинка надихнула свого батька відкрити бізнес, яким він займається й досі. В Андрія Задворного власний цех із виробництва дитячих іграшок із дерева. Чоловік протягом довгих років активно розвивав цю справу та досягнув неабияких успіхів.

Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний зустрічався з дівчиною після розриву з Огнєвіч
Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний зустрічався з дівчиною після розриву з Огнєвіч

За серце Злати Огнєвіч Андрій Задворний боровся цілий сезон і таки зумів завоювати прихильність співачки. Перші півтора місяця їхніх стосунків, як пригадує артистка, були схожими на казку. Втім, пізніше все дуже різко змінилось.

Повернувшись із відрядження Андрій Задворний просто на порозі їхнього дому повідомив своїй дівчині, що більше її не кохає. Чоловік зізнався, що не хотів дурити співачку, але для Огнєвіч розставання було дуже непростим.

Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний зустрічався з дівчиною після розриву з Огнєвіч
Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний зустрічався з дівчиною після розриву з Огнєвіч

У грудні 2022 року Андрій Задворний почав стосунки з 19-річною моделлю Юлією Поляк. Новоспечена пара почала публікувати спільні знимки з відпочинку на гірськолижному курорті. Вони час від часу з’являлись на сторінках одне в одного.

Втім, вже 2023 року зіркова пара різко припинила згадувати одне про одного. Так, наприклад, Андрій Задворний видалив їхні спільні фотографії, а Юлія Поляк закрила особисту сторінку в Інстаграмі від зайвих очей.

Популярне

Схожі статті

“Як дороге вино – з віком стають лише гарнішими”: Ротару, Білозір, Кудлай довели, що старості не існує

Одні, діставшись пенсійного віку, крехтять і весь час скаржаться на здоров'я, а інші на болячки не зважають. Ротару, Білозір, Кудлай саме з тієї категорії, що з роками не старішають, а навпаки.

А для Віктора Павліка вона королева: 30-річна Катерина Репяхова досі має “неідеальне тіло” після пластики

Тоді як старший на 28 років за дружину Віктор Павлік вважає Катю Репяхову ідеальною красунею, блогерка вирішила продемонструвати свої невдалі ракурси. Краще б вона цього не робила!

Довге волосся та стрункий стан: Святослав Вакарчук пригадав, як виглядала його мати 49 років тому й сьогодні

Відомий український артист за роки свого життя встиг прославитись на всю країну. Як виглядає найголовніша жінка в його житті, яка народила та виховала зірку?