Безсоромні коханки: Тоня Матвієнко, Полякова, Христина Соловій та інші зірки, які зустрічалися з одруженими

Серед представниць українського шоу-бізнесу немало тих, хто зустрічався з одруженими чоловіками. Тоня Матвієнко, Оля Полякова та Каменьских навіть вийшли заміж за цих чоловіків.

Якщо одні жінки соромляться того факту, що вони були коханками, то інші – гордо про це розповідають. Серед представниць українського шоу-бізнесу немало тих, хто прибрав до своїх рук жонатих чоловіків.

Христина Соловій

Христина та Євген Соловій з дитинства нерозлийвода
Відомі жінки, які були коханками: Христина Соловій

Христина Соловій в інтерв’ю з гордістю розповідає про те, що була коханкою Сергія Жадана. Заради Соловій Жадан навіть покинув свою дружину, яка народила йому дітей. Врешті, молода співачка зрадила і йому.

Оля Полякова

У новій пісні Оля Полякова заспівала про те, як згасли почуття у коханого чоловіка
Відомі жінки, які були коханками: Оля Полякова

Оля Полякова вже 20 років знаходиться у шлюбі з бізнесменом Вадимом Буряковським. Та не всі знають, що колись молода Оля увела Вадима з сім’ї. Полякова була коханкою Буряковського, а коли вона завагітніла, чоловік покинув свою першу дружину і повів під вінець Олю.

Тоня Матвієнко

Тоня Матвієнко пригадала, яку роботу їй пропонували
Відомі жінки, які були коханками: Тоня Матвієнко

Зі своїм другим чоловіком Арсеном Мірзояном Тоня Матвієнко познайомилася на вокальному проєкті “Голос країни”. Зйомки проходили в Києві, куди Арсен приїхав з Запоріжжя, де на нього чекала дружина та двоє синів. Мірзоян і Матвієнко почали зустрічатися і Тоня цілих 2 роки пробула у статусі коханки співака. Сам Арсен зізнається, що так довго не розлучався з дружиною, бо хотів упевнитися, що Тоня – це не швидкоплинне захоплення, а справжнє кохання. Коли співак зрозумів, що все ж кохає Матвієнко – подав на розлучення з першою жінкою.

Настя Каменських

Українська співачка Настя Каменських пригадала, як минуло її дитинство та де вона жила раніше
Відомі жінки, які були коханками: Настя Каменських

Настя Каменських і Потап розсекретили свої стосунки у 2019 році в день власного весілля. На той момент вони були вже рік як офіційно одруженні. Та їхні стосунки розпочалися задовго до цього. Каменських якийсь час носила статус коханки Потапа, аж поки він у 2014 році не розлучився зі своєю першою дружиною Іриною Горовою.

Популярне

Схожі статті

“Як дороге вино – з віком стають лише гарнішими”: Ротару, Білозір, Кудлай довели, що старості не існує

Одні, діставшись пенсійного віку, крехтять і весь час скаржаться на здоров'я, а інші на болячки не зважають. Ротару, Білозір, Кудлай саме з тієї категорії, що з роками не старішають, а навпаки.

А для Віктора Павліка вона королева: 30-річна Катерина Репяхова досі має “неідеальне тіло” після пластики

Тоді як старший на 28 років за дружину Віктор Павлік вважає Катю Репяхову ідеальною красунею, блогерка вирішила продемонструвати свої невдалі ракурси. Краще б вона цього не робила!

Довге волосся та стрункий стан: Святослав Вакарчук пригадав, як виглядала його мати 49 років тому й сьогодні

Відомий український артист за роки свого життя встиг прославитись на всю країну. Як виглядає найголовніша жінка в його житті, яка народила та виховала зірку?