“Ще не модельні форми, але дуже близько”: Саша Заріцька тане на очах – показала результати схуднення

Коли Саша Заріцька починала музичну кар'єру, то мала доволі пишні форми. Та згодом вирішила худнути. Нещодавня фотосесія в денімі показала, що процес позбавлення кілограмів триває.

Для свіжого фотосету Олександра Заріцька обрала джинсові штани та обтислий корсет на бретельках. Прихильники гурту Kazka, побачивши солістку, просто ахнули. Здається, Саша продовжує танути просто на очах.

Колись знаменитість казала, що для неї є комфортною вага у 80 кг. Та нині виглядає ще стрункішою. Заріцька влаштувала фотосесію просто посеред каміння та піску. Сфотографувалася навстоячки та сидячи.

Саша Заріцька показала результати схуднення

Стегна у 32-річної зарученої дівчини все ще широченькі, а верхня частина тулуба, обтягнута тугим котоном, має ідеальний вигляд. Невже зірка продовжує сидіти на дієті та регулярно відвідувати спортзал?

Коли Олександра брала участь у “Голосі країни” у 2019 році, то мала доволі пишні форми, круглі щічки й вагу не менш як 130 кг. Її шалено полюбила публіка, попри загальноприйняті стандарти краси.

Саша Заріцька показала результати схуднення

Та Заріцька дійшла висновку, що треба зайнятися трансформацією фігури, коли з 2 роки почала виступати у шоу “Танці з зірками”. Активні тренування та виступи на паркеті швидко призвели до втрати перших 10 кг. Потім було ще -10 кг.

Тож Олександра надихнулася й вирішила не зупинятися. По завершенні проєкту продовжила активні заняття фітнесом і втратила ще 15 кг. Зараз візуально можна визначити – зірка скинула ще якусь кількість кілограмів.

Нині часи, коли була пишною, Саша згадує з жахом. Адже було важко ходити й співати. Тож тепер, позбувшись зайвого вантажу, навчилася врешті “отримувати кайф від життя”. Раніше Заріцька обходила дзеркала десятою дорогою, а нині не може намилуватися своєю красою.

Популярне

Схожі статті

“Як дороге вино – з віком стають лише гарнішими”: Ротару, Білозір, Кудлай довели, що старості не існує

Одні, діставшись пенсійного віку, крехтять і весь час скаржаться на здоров'я, а інші на болячки не зважають. Ротару, Білозір, Кудлай саме з тієї категорії, що з роками не старішають, а навпаки.

А для Віктора Павліка вона королева: 30-річна Катерина Репяхова досі має “неідеальне тіло” після пластики

Тоді як старший на 28 років за дружину Віктор Павлік вважає Катю Репяхову ідеальною красунею, блогерка вирішила продемонструвати свої невдалі ракурси. Краще б вона цього не робила!

Довге волосся та стрункий стан: Святослав Вакарчук пригадав, як виглядала його мати 49 років тому й сьогодні

Відомий український артист за роки свого життя встиг прославитись на всю країну. Як виглядає найголовніша жінка в його житті, яка народила та виховала зірку?