Третя вагітність принесла Джамалі 18 кілограмів: зірка худнути не поспішає – ховає все зайве під одягом

Джамала у травні стала мамою втретє. Після перших двох пологів співачка швидко повернула собі колишні форми. Тепер, набравши 18 кг, не поспішає їх скидати, а ховається за пишними сукнями.

Джамала зізналася, що під час третьої вагітності набрала 18 зайвих кілограмів. Та перші 2 місяці з цим нічого не робила, оскільки була певна – організм має відновитися після пологів без зовнішніх втручань.

Джамала приховує зайві кг під просторим одягом

Нині починає потроху повертатися до рухів, але особливо на себе не тисне. Артистка займається пілатесом, йогою, відвідує ЛПЖ. Багато фізичних навантажень зірка організму не дає.

Джамала приховує зайві кг під просторим одягом

Вона сама годує малюка, тому цього робити категорично не можна. До того ж Джа сповістила, що нині їй байдуже до своїх розмірів. Вона собі подобається й так. Їй все одно до зайвих кілограмів.

Джамала приховує зайві кг під просторим одягом

Тим часом концертну діяльність ніхто не скасовував. Джамала продовжує виходити на сцену. От тільки тепер її сукні виходять дуже громіздкими, щоб прикрити широкі стегна та талію.

Джамала приховує зайві кг під просторим одягом

Нещодавно співачка відвідала Норвегію, де відбувся фестиваль Drammen sacred festival. На її концерт серед інших завітали й військові, які перебувають у цій країні на лікуванні. Джа у чорній обтислій сукні та з великим сірим балдахіном поверх неї усіх обіймала й дякувала.

Джамала приховує зайві кг під просторим одягом

А коли видався вільний час, артистка разом із найменшим синочком Алімом Сеіт-Бекіром прогулювалася вулицями Драммена, вбравшись у спортивний костюм, ну, дуже оверсайз. Синя кофта не лише на кілька розмірів більша, але й дуже довга, а чорні штани донизу настільки розширені, що нагадують одяг самурая.

Джамала приховує зайві кг під просторим одягом

Після цього були ще й концерти у Києві. Вбрання Джамали не змінилося – такі ж довгі й дуже пишні накидки, через які просто неможливо розгледіти фігуру артистки.

Популярне

Схожі статті

Як виглядають діти Слави Фролової з “Україна має талант”: одну дитину втратила, а дорослий син має діагноз

Зірка СТБ, колишня суддя шоу "Україна має талант" Слава Фролова має непростий досвід материнства. Жінка має дорослого сина та маленьку доньку, яких вона майже не показує на публіку.

Відкрию один секрет, щоб квашена капуста стала соковитою і хрумкою: їмо всю зиму й нікому не набридає

Зробити вдома квашену капусту набагато простіше, ніж вам здається. Виділіть годинку й отримаєте таку кількість хрумкого салату, що вистачить на цілий місяць. До всього це ще й корисно.

Побудувала красиве життя з Меладзе: інші зірки вже потухли, а Альбіна Джанабаєва у 45 виглядає на мільйон

З усіх "віагрянок" Альбіна Джанабаєва протрималася найдовше. А все тому, що у співачки трапився роман із братом продюсера гурту Валерієм Меладзе. Жінка й у свої 45 років виглядає просто суперово.