Маринована скумбрія за цим рецептом виходить “пальчики відкусиш”: за 15 хв впоралась із цілою горою рибин!

Така маринована скумбрія стане справжнім хітом на вашому святковому столі. Головна причина, чому рецепт так подобається господиням – простота виконання.

Цей рецепт припаде до смаку багатьом, а особливо тим, хто полюбляє рибу. На приготування закуски вам знадобиться дуже мало часу, але в результаті ви отримаєте настільки апетитний смаколик, що кожен, хто його спробує, буде випитувати у вас цей рецепт.

На приготування маринаду вам потрібно буде витратити всього 15 хвилин, а потім – просто покладіть рибу в морозильну камеру та почекайте ніч. Вже зранку на стіл можна буде нарізати апетитне частування, яке підійде і для святкового столу, і для буденної вечері.

Як приготувати мариновану скумбрію

Для приготування страви вам потрібні наступні продукти – 1 скумбрія, 1 столова ложка солі без гірки, пів чайної ложки цукру, 1 чайна ложка паприки, пів чайної ложки зерен гірчиці, 2 зубчики часнику та 1 лавровий лист.

Господині розповіли, як приготувати мариновану скумбрію в домашніх умовах усього за 15 хвилин
Господині розповіли, як приготувати мариновану скумбрію в домашніх умовах усього за 15 хвилин

Спершу у скумбрії потрібно відрізати голову, прибрати всі нутрощі – словом, приготувати з рибини філе. Не забудьте дістати кісточки. Наступним кроком рибу потрібно посипати описаними вище інгредієнтами – використовуйте сіль та спеції. Лавровий лист потрібно дрібно нарізати та посипати нею рибу.

Складіть розрізану навпіл рибину разом та оберніть її харчовою плівкою. А потім залиште закуску на 2 або краще на 2,5 години при кімнатній температурі. Після цього потрібно покласти рибу в морозильну камеру. Краще залишити рибу на цілу ніч.

Господині розповіли, як приготувати мариновану скумбрію в домашніх умовах усього за 15 хвилин
Господині розповіли, як приготувати мариновану скумбрію в домашніх умовах усього за 15 хвилин

Після цього ви можете нарізати рибу. Автори рецепта радять різати закуску просто замороженою. Так риба буде нарізатись набагато легше, а холодна закуска смакує в рази краще.

Популярне

Схожі статті

Економлю час і гроші: консервую на зиму заправку для борщу. Хоч 100 банок закрий, все одно мало

Кожна вправна господиня знає, як економити час на кухні. Зимові заготовки до борщу допоможуть не стояти годинами коло плити, але в результаті отримати не менш смачну страву.

Сезонна смакота і моя коронна страва: пухкі та ніжні сирники з гарбузом. Справжній присмак осені

Коли сезон гарбузів у самому розпалі, можна приготувати смачну страву – сирники з гарбузом. Прості у приготуванні, але з таким незрівнянним смаком, сподобаються вам та родині.

“Хоч і невеликий, але дуже ситний”: роблю тортик без борошна, цукру та духовки – за талію не переживаю

Тим, хто стежить за фігурою, необов'язково відмовлятися від тортиків. Можна приготувати смаколик дієтичний – без борошна й цукру. Духовка вам теж не потрібна цього разу.