facebook

Камалія після розлучення з мільярдером Захуром закрутила новий роман і розповіла про обранця: “Закохана”

Співачка Камалія розійшлася зі своїм чоловіком-мільярдером Захуром у 2023 році. Та довго в холостячка артистка не засиділась. Нещодавно Камалія зізналася, що її серце знову зайняте.

Співачка Камалія була дружиною мільярдера з Пакистану Мохаммада Захура цілих 20 років. Їх називали найміцнішою парою українського шоу-бізнесу, а співачці заздрили всі, адже вона мала все, що хотіла: автомобілі, будинки, брендові речі та все інше, що мають багатії. Та навесні 2023 року Камалія неочікувано оголосила про розлучення з Захуром. Пара не подолала сімейну кризу, пов’язану з переїздом з України, через початок повномасштабної війни. Незважаючи на розлучення, екс-подружжя підтримують гарні стосунки і продовжують спільно виховувати дітей.

Камалія розповіла, які стосунки зараз із колишнім чоловіком
Камалія вперше після розлучення з Захуром розповіла про нового чоловіка

В серпні цього року Камалія вперше розповіла, що має бойфренда. Тоді співачка зізналася, що захоплена новим чоловіком, та не впевнена у тому, що в них все вийде. Камалія розповіла, що з нею важко будувати стосунки, адже вона має дуже мало вільного часу. Співачка багато часу проводить в Лондоні зі своїми доньками, а, повертаючись в Україну, присвячує весь час роботі. Камалія розуміє, що мало чоловіків зможуть будувати стосунки з такою зайнятою жінкою.

Та, схоже, стосунки з новим чоловіком у Камалія складаються добре. Так, нещодавно в інтерв’ю програмі “ЖВЛ представляє” співачка розповіла, що вона закохана і дуже щаслива.

Ти сяєш, хочеш постійно бачити цю людину, хочеш щось робити для неї, хочеш проводити час

, – поділилася Камалія.

Камалія вперше після розлучення з Захуром розповіла про нового чоловіка
Камалія вперше після розлучення з Захуром розповіла про нового чоловіка

Співачка наразі не розкриває ім’я свого нового обранця та відзначає, що для неї стосунки стають серйозними, коли проходять перевірку часом. Камалія вважає, що має пройти 2-3 роки, щоб закоханість переросла у справжнє кохання.

Варто додати, що в Мережі подейкують, що новим обранцем Камалії є звичайний чоловік без статусу та грошей. Сама Камалія наразі не коментує ці чутки.

Популярне

Схожі статті

Ексдружина Остапчука Христина Горняк вперше показала свого нового бойфренда: він військовий (Фото)

Після розставання з шоуменом Володимиром Остапчуком 38-річна Христина Горняк довгий час була самотньою. Та зараз серце молодої жінки знову зайняте.

Про зміни у зовнішності Софії Ротару можна складати легенди: нові фото 77-річної зірки приголомшують

Легендарна українська співачка Софія Ротару продовжує дивувати бездоганним зовнішнім виглядом, навіть переступивши поріг 77-річчя. Що дозволяє артистці зберігати красу та молодість?

Обід без грама м’яса за копійки. Готую такі котлети 7 разів на тиждень: ніхто не вірить, що вони пісні

Котлети за цим рецептом виходять настільки смачними, що ніхто й не зрозуміє, що у них немає ні грама м'яса. Котлети виходять не лише смачними, а й ситними.