facebook

Вже не хоче другу дитину: 30-річна дружина Віктора Павліка зробила неочікувану заяву про поповнення

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова завжди мріяла мати мінімум двох дітей. Та, зіткнувшись зі складним материнством, Катя вже не впевнена, що хоче стати мамою вдруге.

Катя Репяхова – четверта дружина відомого українського артиста Віктора Павліка, яка молодша за нього на 28,5 років. Також дівчина являється відомою блогеркою. У своєму блозі Катя ділиться подробицями особистого життя з Павліком та показує свої материнські будні. Зараз у Каті одна дитина – 3-річний син Михасик. Та дівчина ніколи не приховувала, що мріє мінімум про двох дітей.

3-річному сину Віктора Павліка від Репяхової прописали ліки від шизофренії
30-річна дружина Павліка Репяхова зізналася, що більше не хоче другу дитину

Та материнство у Каті дуже не просте. Син від Павліка Михасик має затримку мовленнєвого розвитку. У 3,5 роки хлопчик зовсім не говорить. Репяхова відвідала з сином безліч лікарів, зробила купу досліджень і зараз водить Михасика на різні заняття до спеціалістів. Все, щоб хлопчик швидше заговорив.

На днях Репяхова у своєму Інстаграм-блозі показала, що з самого ранку повезла Михасика до лікаря. Прокинувшись зранку, Катя побачила, що у сина опухше підборіддя. Катя дуже перелякалася, подумавши, що у хлопчика може бути набряк Квінке, чи  страшна хвороба – епідемічний паротит, яку в народі називають “свинкою”.

І хоча лікар заспокоїв Репяхову і сказав, що у хлопчика запалення лімфоузала, Катя так рознервувалася, що зізналася: у такі моменти вона думає, що їй не потрібна друга дитина.

У такі моменти я думаю, може, я вже й не хочу другу дитину

, – зізналася Катя.

30-річна дружина Павліка Репяхова зізналася, що більше не хоче другу дитину
30-річна дружина Павліка Репяхова зізналася, що більше не хоче другу дитину

Репяхова неодноразово в інтерв’ю говорила, що вже давно готова до другої вагітності. Втім, дівчину весь цей час зупиняв її чоловік – Віктор Павлік. 58-річний артист боїться брати на себе таку відповідальність, через власний вік. Та Катя весь час запевняла, що рано, чи пізно вмовить чоловіка на поповнення.

Популярне

Схожі статті

Весільна сукня пасує всім – заміжнім і самотнім: доведено Бужинською, Кухар, Огнєвіч, Нікітюк та іншими

Уявляти себе нареченою може будь-яка жінка – одружена, незаміжня, розлучена. Наші зіркові гості, вбрані у весільні сукні, сьогодні є цьому підтвердженням. Які ж вони гарні!

Чужі локони: хто з українських зірок носить перуки та накладне волосся? Я “ахнула”, як побачила ці фото

Деякі українські зірки виходять на сцену лише у перуці. При цьому, публіка й досі не здогадується, що їхнє волосся не натуральне. Про кого йде мова, читайте далі у матеріалі.

Обручка досі на місці, а сина ще не народила: дружина Дмитра Комарова показала, як змінилася після весілля

Дмитро Комаров незаслужено довго приховував від широкого загалу свою обраницю. А коли ми дізналися, що дружина мандрівника Олександра Кучеренко – красуня й розумниця – були неабияк спантеличені.