facebook

Надя Дорофєєва важить усього 48 кг, але теж сидить на дієті: тістечко собі дозволяє лише 1 раз на тиждень

Надя Дорофєєва поділилася власною аскезою. 5 місяців тому вирішила відмовитися від солодкого. Дозволяє собі з'їсти лише тістечко 1 раз на тиждень. Яким же воно видається смачним!

Надю Дорофєєву частенько хейтять за надмірну худобу. Вага зірки й справі вражає – всього 48 кг. І це за зросту 168 см. Та співачка не хоче нікого слухати й поставила перед собою вимогу – повна відмова від цукру.

При цьому Надя зробила собі легеньке послаблення – з’їдає тістечко 1 раз на тиждень. Таким чином тримається вже більш як місяць. Тож може зробити певні висновки з подібної дієти.

Страждала Дорофєєва від відсутності цукру в раціоні лише перші 2 тижні. Згодом звикла. Тепер, коли дозволяє собі раз на 7 днів поласувати випічкою, дивується – яка ж вона солодка!

Надя Дорофєєва відмовилася від цукру

Іноді дуже кортить з’їсти солоденького у критичні дні, та знаменитість поки тримається. Заспокоює, що невдовзі настане День солодкого – тоді й поласує. Тепер це для неї справжнє свято.

На жаль, об’їдається ласощами не цілий день, а влаштовує кастинг серед десертів, обираючи лише один із них. Решта має чекати до наступного тижня. Dorofeeva страшенно пишається своєю силою волі.

Багато хто з підписників Інстаграм-акаунту Наді почали цікавитися, як дівчині вдається відмовити себе від солодкого, адже самі вживають круасани та інші смаколик практично щодня. Одна з прихильниць написала:

“Поки я до цих аскез не доросла, але надихаюся людьми з такою силою волі, Надюшо”.

Пролунала думка, що життя одне і не слід обмежувати себе в будь-яких бажаннях. Дехто поділився, що перестав пити солодку газовану воду. Комусь вдалося відмовитися від солодкого чаю, а от від десерту – поки ні. Тож Надя Дорофєєва стане гарним стимулом для шанувальників, як треба рухатися в бік здорового способу життя.

Популярне

Схожі статті

“Серйозний парубок!”: Дмитро Гордон показав, як виглядав 30 років тому – стрункий, не лисий і з Могилевською

Дмитро Гордон частенько останнім часом радує нас архівними світлинами. Ось знайшов фото майже 30-річної давнини, де позує з Наталею Могилевською. Журналіста неможливо впізнати, адже тоді мав волосся.

Вона була щаслива чи лише намагалась такою здаватись? Уся правда про шлюб Фріске з Шепелєвим, яку він ховав

Дмитро Шепелєв і Жанна Фріске були щасливі разом і мали спільну дитину. Коли життя співачки завершилось, викрились не найприємніші деталі про їхні стосунки.

Потап стане дідом раніше, ніж Каменських народить дітей: падчерка репера вийшла заміж і планує поповнення

Ще кілька років тому репер Потап в інтерв'ю зізнавався, що планує стати багатодітним батьком. Та зараз у нього набагато більше шансів стати дідусем, ніж батьком малюка.

Віктор Франкович, Владислав Миколайович, Олег Анатолійович: це найвідоміші українські зірки, а ви й не знали

Для кожної людини приходить той час, коли її починають називати по батькові. Ось і наші знаменитості – не виключення. Імена вже не Віктор Павлік, Влад Яма чи Олег Винник, а трішки довші.

По салонах не бігає, бо любить “тиху розкіш”? Манікюр Наталії Сумської став модним трендом (ФОТО)

68-річна акторка Наталія Сумська започаткувала нову моду на манікюр. Тепер жінок із таким нігтями як у Сумської вважають стильними та сучасними.

Здається, вагітна: Альбіна Джанабаєва в купальнику на березі моря видала секрет, який приховував Меладзе

Колишня "Віагрянка" Аліна Джанабаєва заінтригувала публіку загадковим постом в соціальній мережі Instagram. Деякі шанувальники вже висловили свої припущення щодо можливого розвитку подій.