facebook

38-річна Христина Остапчук перед тим, як колишній стане батьком втретє, розповіла і про свою вагітність

Вже через місяць відомий український шоумен Володимир Остапчук стане батьком втретє. В цей час його друга дружина Христина Горняк лише мріяти може про материнство

Друга дружина відомого українського шоумена Володимира Остапчука Христина Горняк після шлюбу з телеведучим стала досить популярним блогером. За життям жінки в Інстаграм слідкує понад 100 тисяч підписників. 38-річна розлученка у своєму блозі ділиться подробицями свого особистого життя та відповідає на питання прихильників.

Христина Горняк відзначила свій день народження
38-річна Христина Остапчук прокоментувала власну вагітність

Так, підписники Горняк часто цікавляться тим, що жінка думає про материнство. Як відомо, Христині вже 38 років, а вона ще не стала мамою. Жінка ніколи не приховувала, що мріє про щасливу сім’ю та дітей, та її життя склалося так, що цього всього вона наразі немає.

Нещодавно у колишньої Остапчука запитали, чи була вона коли-небудь вагітна. На що Христина відповіла, що ніколи не вагітніла, а якби це трапилось, то вона ніколи б не зробила аборт.

Ні, ще не була. Аборти не сприймаю. Тому якби була, ви б бачили

, – поділилась Христина.

Христина Горняк відзначила свій день народження
Христина Горняк відзначила свій день народження
38-річна Христина Остапчук прокоментувала власну вагітність
38-річна Христина Остапчук прокоментувала власну вагітність

Варто відзначити, що поки жінка тільки мріє про материнство, її колишній Володимир Остапчук вже через місяць стане батьком втретє. Так, нинішня дружина шоумена, 24-річна Катерина Полтавська, чекає на первістка. У подружжя народиться хлопчик, якого вони планують назвати Тимофієм.

Володимир Остапчук і Катерина Полтавська очікують на первістка

З Катериною Полтавською Остапчук почав жити відразу після розлучення з Горняк. Чоловік не приховує, що він з’їхався з Катею вже після їхньої другої зустрічі. Варто відзначити, що для шоумена така поведінка є цілком типовою. Остапчук ніколи не був самотнім. Так, з першою жінкою Володимир прожив у шлюбі 10 років, після чого покинув її заради коханки, тієї самої Христини Горняк. Свою третю дружину Катю Полтавську Остапчук знайшов, перебуваючи у шлюбі з Христиною.

Популярне

Схожі статті

Олександра Кучеренко влаштувала ну дуже сміливий фотосет: а чоловік Дмитро Комаров у курсі?

Ми звикли бачити 26-річну Олександру Кучеренко переважно на спортивних майданчиках, адже дружина Дмитра Комарова працює спортивною журналісткою. Та дівчина не забула й про модельне минуле.

Ідеальний ніс – про такий і мріяла Репяхова: Тіна Кароль показала обличчя зблизька та змусила всіх заздрити

Українська співачка Тіна Кароль зацікавила публіку фотографією з близького ракурсу, де можна детально роздивитися риси обличчя та навіть розгледіти, чи присутні на ньому втручання експертів краси.

38-річна Ольга Цибульська з 9-річним сином виїхала з України за кордон: “Рішення прийнялось в один день”

Українська співачка Ольга Цибульська, як грім серед ясного неба, повідомила, що зібрала 9-річного сина та поїхала за кордон. Чому артистка прийняла рішення поїхати з України читайте у статті.

Як виглядає старша сестра Наталія Могилевської, яка завжди була в тіні зіркової родички: дуже вродлива

Українська співачка Наталія Могилевська має старшу сестру, про яку не знають навіть її найбільші прихильники. Жінка на ім'я Оксана ніколи не прагнула до популярності та медійності.

19-річна донька Полякової Маша розповіла про свого бойфренда, з яким живе у Києві: “Він купив квартиру”

19-річна донька Олі Полякової Маша розповіла про свого бойфренда, з яким зустрічається останні 8 місяців. Дівчина зазначила, що її коханий придбав квартиру, де вони будуть жити разом.

Антоніна Матвієнко заявила, що не стала фанаткою 19-річної Klavdia Petrivna: “Я не можу її довго слухати”

43-річна українська артистка Тоня Матвієнко зізналася, що їй не дуже імпонує молода виконавиця Klavdia Petrivna, яка у свої 19 років стала однією з найпопулярніших співачок України.