У Росії доктора переплутали застуду і рак: Хлопчик помер через місяць

У трирічного російського хлопчика діагностували звичайну застуду, а через місяць дитина померла. Справжній діагноз виявився набагато страшніший.

Трагічний випадок стався у Ростовській області. Коли у маленького Данила піднялася температура, мати одразу викликала лікаря. Педіатр діагностував у дитини звичайне ГРВІ та призначила відповідне лікування. За кілька днів хлопчик начебто став одужувати, але все одно почувався кволим. Лікарка не змінила думки щодо діагнозу та продовжила лікувати Данила противірусними препаратами.

Ще через тиждень хлопчику стало значно гірше, і його забрали до лікарні на швидкій. Цього разу лікар припустив, що в хлопця апендицит. Дитину спрямували на лікування в інше місто, де з`ясували, що малюк має лейкоз.

А у ростовській лікарні у Данили знайшли ще й запалення легень та виявили проблеми з іншими внутрішніми органами. Дитину одразу поклали в реанімацію, але врятувати життя хлопця так і не вдалось.

Мати хлопчика має намір звернутися до суду, адже через некомпетентність місцевих лікарів, які вчасно не діагностували у її сина лейкоз, можуть постраждати і інші діти.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Чорний кіт з незвичайними вухами виглядає сумним

Нагадаємо, как красиво подати звичайне куряче філе?

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Матеріал підготувала Ганна Кошева

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.