Замість “Сватів”. “Плюси” знімають новий комедійний серіал “Рідня”: чому він сподобається всім

Телеканал "1+1" веде активну роботу над зйомками нового комедійного серіалу для всієї родини.

Серіал “Свати” став одним з найулюбленіших для мільйонів телеглядачів. Але навіть у нього почали виникати різні проблеми, які заважали команді виробників працювати над новими серіями і радувати своїх фанатів.

Першим випробуванням для “Сватів” стали події на Сході України. Частина акторського складу серіалу мала російське громадянство — деяким з них було заборонено відвідувати територію України.

Тоді під загрозою стало виробництво сьомого сезону, а сам серіал і зовсім був заборонений деякий час на українських телеканалах. Зйомки було вирішено перенести на територію Білорусі. Однак вони теж так і не почалися — всьому причиною пандемія коронавірусу, яка змусила практично всі країни світу закрити свої кордони і відкласти плани.

Поки що точно не відомо, яка доля очікує сьомий сезон “Сватів”. Подейкують, що нові серії будуть зніматися в Молдові влітку 2020 року, проте це поки що тільки в планах.

Тим часом українські виробники не змушують своїх глядачів нудитися в очікуванні нових серій “Сватів” — вони вирішили зняти свою альтернативу сімейному комедійному серіалу.

Новий продукт носить назву “Рідня”, його виробництвом займається компанія “SPACE Production” на замовлення “1+1”.

Фото со съемок сериала "Родня"
Фото зі зйомок серіалу “Рідня”

У центрі нової історії — головний герой Артем. За сценарієм, він вже 10 років живе в столиці. Він отримує завдання від свого шефа поїхати у відрядження в рідне село — тут компанія Артема хоче побудувати новий торговий центр, замість будинку культури.

За всі роки, поки хлопець жив у великому місті, він жодного разу не відвідав ні свою кохану дівчину, ні родичів. Як складеться їхня доля, і чи зможе сім’я помиритися? Все це телеглядачі зможуть дізнатися в “Рідні” вже в новому телесезоні на “1+1”.

Фото со съемок сериала "Родня"
Фото зі зйомок серіалу “Рідня”

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.