Експеримент вдався: жінка намалювала собі родиму пляму на обличчі, як у сина. Вона довела, що дитини не потрібно боятися (ФОТО)

Вона справжня мама, яка любить свою дитину такою, якою вона є. Жінка провела експеримент, щоб зрозуміти, що треба буде пройти її синові.

Хлопчик Енцо народився з великою родимкою на обличчі. У медицині це називається меланоцитарний невус. Вроджене утворення не впливає негативно на здоров’я власника, але приносить йому масу незручностей.

Мама дитини Кароліна Джіральделлі спочатку була шокована величезною плямою на обличчі сина, але це ніяк не вплинуло на її відношення до малюка. Адже це її рідний хлопчик. Яким він би не був, він все рівно прекрасний.

Через деякий час жінка помітила, що оточуючі з огидою і зі страхом дивляться на дитину. Кароліна вирішила довести всім, що хлопчик нічим не відрізняється від інших дітей. Так, він народився з величезною родимкою, але його не варто боятися.

 ""

Молода мама намалювала собі на обличчі таку ж пляму, щоб зрозуміти, з чим зіткнеться її син у дорослому житті. З фальшивою родимкою жінка проходила цілий день. Вона відчула на собі кожен погляд. Люди по-різному реагували, але сама Кароліна відчувала гордість.

Потім жінка опублікувала знімок з дитиною у соціальній мережі. Фото мами і сина почали засипати компліментами незнайомі люди. Це дуже обрадувало Джіральделлі.

 ""

Після такої підтримки в мережі, Кароліна переконалася, що все зробила правильно. Завжди знайдуться ті, хто буде критикувати. Але є дуже багато добрих людей, які розуміють і не засуджують людину за зовнішність.

Мама и сын
Мама і син

Популярне

Схожі статті

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.

Меншій 6 рочків, а найменшій — місяць: як родина Лілії Ребрик весело вітала своїх дівчаток з Днем народження

Щасливі сімейні моменти завжди наповнюють серця радістю та незабутніми спогадами. Для родини відомої української актриси Лілії Ребрик День народження доньок — це особливий привід для веселощів.