Комаров не зраджує дружині тільки через окрошку. Мандрівник поділився фото улюбленої їжі

Знаменитий ведучий і мандрівник Дмитро Комаров об'їздив багато країн, і перепробував безліч різних страв. Але, як він написав у своєму Інстаграм, найсмачнішою залишається окрошка дружини.

Дружина зоряного мандрівника – Міс України 2016, модель і телеведуча Олександра Кучеренко. Незважаючи на те, що вона публічна особа, і завжди знаходиться під пильним наглядом шанувальників, встигає не тільки знятися в черговому шоу, але і приготувати коханому смачну їжу.

Природа, дружина, окрошка – Комаров показав свій затишок і відпочинок

Карантин – час, коли не можна кудись поїхати, але час, який можна витратити з користю вдома. У своєму профілі Інстаграм він розповів, що під час карантину вони з дружиною поїхали на дачу. Там Діма віддалено працює прямо на вулиці – на свіжому повітрі йому звичніше.

Комаров показав окрошку дружини
Комаров показав окрошку дружини

Проілюстрував свій допис фотографією, на якій суміщений і обід, і робота. На дерев’яному столі стоїть і ноутбук, і тарілка з окрошкою, яку приготувала улюблена дружина Олександра.

Відзначимо, що за довгі роки роботи в проекті “Світ навиворіт ” на каналі 1 + 1 телеведучий знайшов величезну популярність і показав фанатам величезну кількість країн. Однак на час пандемії коронавирусу подорожі довелося призупинити до стабілізації ситуації.

Фанати ведучого зробили акцент на тому, що з дружиною на природі вони виглядають відмінно, і навіть трохи посвіжішали.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.