У Пугачової відсудили бренд “Христина ” для булочок і тортиків

Алла Борисівна використовує бренд "Христина", названий на честь її дочки Орбакайте вже 23 роки поспіль, але зараз на неї подали в суд через відстоювання інтелектуальної власності.

Як виявилося, якась Христина Мартиросян з Нового Уренгоя вже багато років використовує цю назву для просування власної випічки і кондитерських виробів. Жінка вирішила, що свої права треба відстоювати, і подала на Примадонну в суд.

Суд виніс вердикт на честь підприємниці: тепер Пугачовій доведеться поділитися “Христиною “

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Суд з інтелектуальних прав підтвердив, що власниця магазинів з Уренгоя Крістіна Мартиросян має право використовувати назву бренду “Христина” для власних просувань.

Сама Христина коментує: “Алла Борисівна навряд чи буде займатися випічкою тортів і тістечок, тому це всього лише маленьке прохання віддати частину назви мені “.

У Пугачової через суд забрали бренд "Крістіна"
У Пугачової через суд забрали бренд “Крістіна”

Примадонна поки ніяк не коментувала цю ситуацію. Зараз відомо, що в далекому 1997 року Алла Борисівна Пугачова отримала патент на бренд Христина, і його використання в 18-ти категоріях товарних класів і послуг. Патент продовжений до 2026 року, тобто ще буде діяти шість років. Правозахисники стверджують – нічого страшного тут немає. Від Пугачової через цей суд не убуде, і ніхто не звинувачував нікого в плагіаті.

Популярне

Схожі статті

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.