Джамала, яка нещодавно народила, похвалилася фотографіями з пляжу: матуся на відпочинку

Джамала поділилася фотографіями з відпустки — разом з чоловіком і дітьми українська співачка вирішила відпочити в Туреччині. Як вигляди Джа через місяць після пологів на пляжі — дивіться далі.

У червні переможниця головного вокального змагання Європи “Євробачення ” в 2016 році Джамала вдруге стала мамою. Своєму чоловікові Бекіра, з яким артистка перебуває у шлюбі вже три роки, вона подарувала другого сина Селіма-Гірая. У 2018 у подружжя народився старшенький – Емір.

Джамала з сином Еміром
Джамала з сином Еміром

Уже з перших днів після народження малюка артистці довелося вчитися поєднувати материнство і виховання двох дітей і роботу. Відразу ж після виписки з пологового будинку у Джамали відбулася прем’єра пісні, а також фільму про “Євробаченні “, який був знятий в Голлівуді – Українська співачка стала його частиною.

Після такого насиченого місяця, Джамала з чоловіком вирішили скористатися зняттям деяких карантинних обмежень і полетіти у відпустку в жарку Туреччину. Поки європейські кордони залишаються закритими для України, цей курорт вже з радістю приймає туристів.

Разом з мамою і татом на море вирушили і Емір, і Селім-Ремзі, якому нещодавно виповнився один місяць.

Молода мама вже встигла порадувати шанувальників красивими знімками з відпочинку. Джамала позує абсолютно ненакрашенная в чорному купальнику. Родзинкою співачки стала її сяюча посмішка. “Життя прекрасне “, – підписала свої фото виконавиця.

Фото з Instagram Джамали
Фото з Instagram Джамали

Шанувальники з радістю залишили в коментарях безліч компліментів артистці:

  • “Гарного Вам відпочинку, улюблена Джа “;
  • “Супер! Щира і добра! “;
  • “Сонячна !!! Гарного відпочинку “;
  • “Щастя тобі, хороша жінка! “;
  • “Неймовірний ви людина і прекрасна жінка “, – написали користувачі мережі.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.