Найпростіші вареники: Потап встигає не тільки співати, а й готувати

Популярний репер і продюсер Олексій Потапенко крім музичних шоу бере участь ще й в кулінарних.

Так, колись знаменитий кулінарний ведучий Руслан Сенічкін запросив Потапа до себе на ефір і запропонував приготувати улюблене блюдо. Згадуємо разом як це було.

Потап готує вареники на 1 + 1

Потап і Руслан Сенічкін
Потап і Руслан Сенічкін

Просте і смачне блюдо ліниві вареники – ну хто з господинь його не готував? Інгредієнти доступні, є в холодильнику практично у кожного, а час на приготування знайде навіть дуже зайнята людина. Для того, щоб приготувати ліниві вареники, Потап взяв 40 г зелені (петрушка, базилік, кріп, – на свій розсуд), 450 г домашнього сиру, 4 яйця, сіль за смаком, 300 г борошна, половину чайної ложки соди, 70 г твердого тертого сиру, 2 ст.л. сметани і 20 г вершкового масла.

Вареники від Потапа
Вареники від Потап

Як зазначає репер під час готування, ніж більш жирний сир, тим більше м’якими будуть ваші вареники. Процес дуже простий: спочатку миємо й дрібно шаткуємо зелень, додаємо сир, яйця, сіль, соду і борошно. Місимо тісто, коли воно буде однорідної консистенції, поміщаємо його в тазик або каструлю, накриваємо і відправляємо в прохолодне темне місце на 30-40 хвилин.

Потім потрібно зробити з тіста ковбаски, нарізати скибочками, обваляти в борошні, прим’яти виделкою. Варити в окропі кілька хвилин. Коли спливуть – вийняти, посипати тертим сиром. Подавати зі сметаною і маслом або будь-яким соусом на ваш смак.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.