Легкий салат за п’ять хвилин: що готує Ані Лорак на свята?

Ані Лорак - знаменитість, яка завжди і на слуху, і під пильною увагою відеокамер.

Але за своєю кар’єрою музикантки Ані встигає не тільки приділяти час собі і родині, а й готувати різну смакоту. Як стверджує артистка, її улюблене блюдо – салат з курячою грудкою, креветками і ананасом. Це не тільки дуже смачно і поживно, але ще і не вимагає багато часу на приготування. А його у співачки ой як мало.

Салат з курячою грудкою, креветками і ананасом від Ані Лорак

Ані Лорак
Ані Лорак

Співачка уточнює, що таке легке частування – відмінне доповнення як до святкового столу так і до звичайного обіду. І ще салат універсальний – в ньому ви самі вибираєте яку грудку додавати – смажену або варену. Ананас берете теж орієнтуючись на свої смаки – консервований або свіжий.

Для салату берете 500 грам курячої грудки, 300 грам креветок, 100 г сиру, 300 грам ананаса, сіль, перець – за смаком, майонез для заправки.

Грудку нарізаємо кубиками, обсмажуємо. Готові шматочки охолодити і нарізати тонкою соломкою. Креветки потрібно відварити в підсоленій воді, остудити і почистити. З ананасів зливаємо сироп і нарізаємо невеликими шматочками. Далі беремо сир, який натираємо на звичайній тертці. Змішуємо і заправляємо майонезом.

Популярне

Схожі статті

Слава Дьомін зізнався Златі Огнєвіч у почуттях, а зірка вже вагітна від іншого: такого нареченого прогледіла

У світі шоу-бізнесу неабияк часто відбуваються історії кохання, які схожі на сценарії кінофільмів. Однак, іноді навіть найбільш яскраві зірки не захищені від реальних емоцій і складних відносин.

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.

Сирна запіканка за кілька хвилин: найкращий сніданок дітям й дорослим. Не втомлююсь готувати своїм їдокам

Бажаємо, щоб кожен ваш ранок був добрим і тому сьогодні ми хочемо поділитися з вами рецептом, який стане справжньою порадою в цьому для всієї вашої родини.