9-річна дитина витратила всі свої заощадження, щоб допомогти бездомним: хлопчик з великим серцем

Дитина пожертвувала всі свої заощадження, які збирала протягом 18 місяців, місцевому притулку для бездомних. Хлопчик знає, що таке «бути справжньою людиною».

Хлопчик на ім’я Натан Саймонс з Америки допоміг бездомним, витративши власні заощадження. 9-річна дитина збирала гроші протягом вісімнадцяти місяців. Про цю історію розповів батько школяра.

Як сучасні діти, Натан багато часу проводить в інтернеті. Одного разу він подивився відео на YouTube, у якому люди допомагають бездомним. Вони віддавали свої гроші до притулку, щоб хоч трохи покращити життя інших.

Через кілька годин після перегляду ролика, хлопчик захотів зробити те ж саме.

Батьки школяра зв’язалися з місцевим притулком і запитали, чого їм не вистачає. Батько Натана підтримав сина, і разом з ним вирушив до банку. Кожен з них зняв зі свого рахунку по 150 доларів. Для хлопчика це були всі заощадження. Але він так хотів допомогти іншим, що пожертвував усе.

Чотирикласник купив кілька пар взуття і їжу. «Тепер я радію і пишаюсь собою», — каже маленький хлопчик з великим серцем.

 ""

У притулку подякували дитині за такий дорослий і свідомий вчинок. А батьки дуже пишаються сином, адже на такі великі справи здатний не кожен.

Популярне

Схожі статті

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.

Однією порцією сита вся сім’я. Готується простіше простого, але як смачно виходить: пісочний пиріг із фаршем

Випічка давно є невід'ємною частиною нашого життя. Усі ми любимо пироги, хоч як десерт, хоч як повноцінний обід. Сьогодні ми підготували простий рецепт ситного пирога з пісочного тіста з фаршем.

31-річну Марію Яремчук побачили з чималим животиком: хто ж батько майбутньої дитинки – невже Пономарьов?

Коли мережею став гуляти ролик із вагітною дівчиною, яка дуже схожа на Марію Яремчук, усі стали гадати – хто ж батько дитинки? Звісно, найперші підозри впали на Олександра Пономарьова.