Віталій Козловський відверто висловився про конфлікт з екс-продюсером Кондратюком

Український співак Віталій Козловський розповів, як скандал з Ігорем Кондратюком вплинув на його життя. Подробицями він поділився в програмі «Зоряний шлях» на телеканалі Україна.

Співак і продюсер розривали ділові стосунки з великим скандалом. Навіть сьогодні перших пісень Козловського на радіо чи телебачення ви не почуєте.

За словами Віталія, після конфлікту з продюсером від нього відвернулися багато знайомих і друзів. Крім того, Ігор Кондратюк зробив все можливе, щоб у Віталія не було майбутнього на сцені. Через це співак зіткнувся із матеріальними проблемами.

«Зараз сказати лірику – я вдячний Ігорю Кондратюку і т.д. – я не буду цього говорити. Я йому вдячний за цей досвід мого виживання в цьому житті. Можливо, я зробив якісь неправильні емоційні рухи, за які згодом намагався попросити вибачення», – говорить Віталій Козловський.

Співак додав, що неодноразово намагався зустрітися з екс-продюсером, щоб вибачитися і навіть компенсувати завдані збитки. Проте Кондратюк на контакт не пішов.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Гени не спрацювали: діти знаменитостей, які не перейняли зовнішність від батьків

Нагадаємо, Володимир Остапчук заінтригував фанатів інформацією про нові стосунки.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.