Гени не спрацювали: діти знаменитостей, які не перейняли зовнішність від батьків

Краса – поняття суб’єктивне, але все одно певні стандарти в суспільстві щодо привабливості існують. Ми зібрали перелік артистів, чиї діти не унаслідували зовнішність своїх відомих батьків.

Ела Блю  – дочка акторів Джона Траволти та Келлі Престон. Дівчина однозначно не є прикладом ідеальної красуні. Вона не має стрункої фігури та виразної зовнішності. Проте дівчину це анітрохи не бентежить.

Шер та Честіті

Дочка співачки Шер та політика Соні Боно стала відома у 2008 році. Тоді Честіті заявила про намір стати чоловіком. І, до речі, цю мрію вона втілила в життя.

Демі Мур, Брюс Вілліс та їх доньки

Демі Мур і Брюс Вілліс – здавалося б, що батьків з більш ідеальною зовнішністю годі й шукати. У пари точно мали б народитися надзвичайно красиві діти. Але як показує життя, гени батьків не завжди передаються чадам. Дочки Брюса та Демі – дівчата із звичайною зовнішністю.

Майк Тайсон і Мікі Тайсон

Микі Лорна Тайсон – донька відомого боксера Майка Тайсона теж не вражає зовнішністю. В мережі навіть свого часу поширили чутки, що зірковий татусь готовий заплатити 10 мільйонів доларів тому, хто одружиться на його доньці.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Українські зірки, які зробили пластику, але приховують це: Лобода, Лорак, Ротару, Білик, Байрак

Нагадаємо, Людмила Барбір поділилася лайфхаками, які допомагають проснутися з ранку.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

 

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.