Регіна Тодоренко поділилася подробицями виховання сина: криза точно буде

Тридцятирічна телеведуча і співачка Регіна Тодоренко поділилася з шанувальниками зворушливим фото з маленьким сином Михайлом.

Через публічну діяльність і часті тривалі гастролі Регіна змушена залишати сина на няню або родичів. Тому дуже цінує весь час, який може провести з дитиною. Зараз, судячи з усього, Тодоренко може кілька днів побути вдома, і публікує милі фото з Мішею.

“Мій маленький Супермен! “

У соціальній мережі Тодоренко виставила зворушливе фото. На ньому телеведуча без макіяжу і з зібраними в пучок волоссям. Вона зворушливо цілує блакитноокого синочка, який одягнений в костюм Супермена і позує з серйозним виглядом. Фоловери захоплювалися тим, як мама і син схожі один на одного.

Однак Регіна зазначила, що за характером синочок не схожий ні на маму, ні на папу. Це проявляється в тому, що сама Регіна та її чоловік Влад Топалов – активні, різкі і іноді занадто емоційні. А ось маленький Майкл – спокійний і розмірений. Також ведуча з занепокоєнням замислюється про кризу трьох років.

“Психологи говорять, що до трьох років криза неминуча, а мені б зрозуміти, як пом’якшити цей період) Чого очікувати незабаром? Істерики в магазинах іграшок або сльози градом від того, що мультик закінчився? “, – поділилася з фоловерами зоряна ненька.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.