Новий образ Єфросиніної: потрібно змінюватися і всередині, і зовні

Українська телеведуча, блогерка і волонтерка Маша Єфросиніна опублікувала фото в новому образі - яскрава, гаряча, приваблива.

Машу Єфросиніну багато хто знає як телеведучу, яка не тільки ніколи не брала участь ні в яких скандалах і сварках, а й як особистість, яка активно бореться з насильством. Також вона пропагує милосердя, толерантне ставлення до всіх і виступає в якості мецената в десятках благодійних проектів. За це Єфросиніна в 2020 році була нагороджена орденом Княгині Ольги.

“Я вважаю, що змінюватися потрібно! Не тільки внутрішньо, але й зовні “

 

Такими словами Марія підписала публікацію, і прикріпила фото нового іміджу. Яскрава брюнетка з чубком і в сонцезахисних окулярах – такою Єфросиніну шанувальники ще не бачили. Селебріті пояснила, що зовнішні зміни мотивують і дають своєрідний поштовх для перебудов всередині. Так, завдяки зміні зачіски можна поміняти своє мислення і зважитися на те, про що раніше боявся навіть думати.

Також Маша підкреслює – в зовнішності потрібно відмовитися від будь-яких стандартів. Тільки сама людина здатна вирішити що йому або їй підходить і як буде краще.

“Та й звідки ці стандарти? Вони нагадують мені продавців в магазині одягу, які, коли ти береш річ в примірювальну, кричать тобі:« почекайте, це не ваш розмір, принесу більше! Цей на вас не налізе ».. А ти виходиш до них у взятому тобою розмірі, який ідеально сів на фігуру, і прям хочеться щигля відважити “, – відверто каже знаменитість.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.