Зоряний TikTok. Артисти масово реєструються у новій соціальній мережі

TikTok - соціальна мережа, яка останнім часом стрімко набирає популярності. Експерти прогнозують, що скоро цей майданчик буде потужним конкурентом Instagram. Сьогодні більшість аудиторії нової соцмережі - підлітки, але це не заважає популярним і знаменитим освоювати нові простори інтернету. Ми зібрали топ-5 зіркових сторінок.

Дженіфер Лопес. У неї вже більше півтора мільйона підписників. На своєму акаунті вона публікує образи, знімає залаштунки репетицій. Співачка навіть створила #JLoSuperBowlChallenge. Суть флешмобу полягає в тому, щоб продублювати танці виконавиці на Super Bowl, викласти до себе на сторінку, щоб вона побачила і оцінила.

 "" Джастін Бібер

Джастін Бібер. У нього майже п’ять з половиною мільйонів підписників. Майже кожне відео співака записано під його ж пісню. Крім того, молодий виконавець закликає своїх фоловерів робити так само.

 "" T-killah

T-killah. Російські зірки так само починають активно реєструватися в новій соціальній мережі, тим самим завойовуючи нову аудиторію. Правда, до американських колег йому далеко, адже у хлопця всього 150 тисяч підписників. Він, як і Джастін Бібер, записує відео з уривками майбутніх пісень і анонсує їх реліз. А щоб потрапити в топ, знімає смішні ролики.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Модний тренд або здоров’я: хто з українських зірок став вегетаріанцем

Нагадаємо, что Володимир  Остапчук прокоментував свій пост, де його обіймає жіноча рука.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".