«Перекроїла себе повністю». Хюррем Султан не впізнають після пластики

Знаменита турецько-німецька артистка і зірка серіалу "Величне століття" завжди була прикладом для наслідування. Фанати її копіювали, захоплювалися зовнішністю і стилем.

Все це було до того, як Мер’єм Узерлі (справжнє ім’я актриси) лягла під ніж. Як стверджують фанати, вона тільки зіпсувала своє обличчя. Вилиці стали більш чіткими, форми – більш пишними. Це при тому, що талія Мер’єм зменшилася.

Улюблениця Султана здивувала новим обличчям: стверджує, що під ніж не лягала, але фанати їй не вірять

 

Сама Мер’єм Узерлі стверджує, що вона виступає тільки за натуральну красу, і не підтримує хірургічні втручання. Однак шанувальники впевнені – груди збільшилася не просто так.

 

Відзначимо, Мер’єм Узерлі – актриса з Німеччини, яка стала зіркою найпопулярнішого турецького серіалу. Вона зіграла улюблену наложницю, а потім дружину і матір дітей великого Султана Сулеймана. Дівчина була у всіх сезонах крім останнього. Зовнішність Мер’єм – Хюррем Султан досить нетипова – у неї виразні риси обличчя, об’ємні від природи губи і красивий рудий колір волосся.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.