Ревізор Юлія Панкова поділилася секретом схуднення: мінус 9 кг без зайвих зусиль

Телеведуча і зірка Нового каналу Юлія Панкова розповіла шанувальникам секрет своєї ідеальної фігури. Разом з мамою вони зробили підбірку з найбільш дієвих порад.

Нещодавно з’явилися чутки про те, що Юля чекає дитину. Однак дівчина їх швидко розвіяла, уточнивши, що вона більше не перебуває у відносинах. Чи то через чутки, то чи через розставання, але Юля добряче схудла. Її і без того осина талія витягнулася ще більше. Тепер зірка Нового каналу ділиться секретами перевтілення і з аудиторією.

Дівчина у себе в Інстаграм-блозі пише: “1. Вода. Купила величезний глечик, щоб контролювати кількість випитої води. П’ю 2-3 літри на добу. Найбільшу частину випиваю в першій половині дня, щоб уникнути набряків. 2. Сон. Лягаю спати до 22-23 годин. Важливо, щоб вироблялися необхідні гормони, які відповідають за наш метаболізм. будете лягати пізніше – вага нікуди не дінеться. 3. Рух. Потрібно рухатися протягом дня. Кращий для мене варіант – 10 тисяч кроків в день. 4. Харчування. Виключіть з раціону все смажене, солодке, випічку і картопля. Фрукти їжте до 15:00. Після 15 годин – ніяких вуглеводів. їмо запечену або варену рибу і зелені овочі на пару. 5. После 19:00 не їмо! “.

Як стверджує дівчина, дотримуватися таких правил просто, а результат не змусить довго чекати. Заповітна цифра на вагах з’явиться швидше, якщо ви будете займатися спортом. Однак, за порадою Панкової, це необов’язково.

Популярне

Схожі статті

Якщо ви шукаєте варіант простої вечері, то вам сюди: картопляний пиріг із сиром — навіть руки не забрудните

Не гайте часу і приготуйте цей смачний картопляний пиріг з сиром для вашої наступної вечері, тому що це просто ідеальний варіант сімейного застілля.

Тіна Кароль розповіла про бажання співати у музичному гурті: невже поп-діва перериває сольну кар’єру?

Завдяки своїй сольній кар'єрі Тіна Кароль стала іконою української сцени. Проте, не всі знають, що за її успіхом стоїть велика мрія – співати у жіночому ансамблі.

Вже місяць, як підсіла на цю смакоту: шоколадний торт готую без борошна — ніжний і такий, що сам тане в роті

Відчуйте справжню розкіш смаку з шоколадним тортом без борошна — це ніжне чудо, яке буквально тане в роті. Така випічка — справжнє диво для шанувальників шоколаду та смачних десертів.