“Грайлива кішечка “. Настя Каменських показала нову стрижку і пофліртувати з шанувальниками – ось за що Потап її любить

Популярна українська співачка Настя Каменських любить дивувати новими і несподіваними образами.

Зараз співачка вирішила порадувати шанувальників в Інстаграм новим іміджем і зачіскою – стала брюнеткою і зробила чубчик. Доповнила все це обідком з вушками кішечки, і грайливо позувала на камеру. Тепер зрозуміло що в ній знайшов Потап, і чому пішов від Ірини Горової до Насті Каменських.

(ВІДЕО) Каменських на камеру показала свій грайливий настрій: незрівнянна

“Я сподіваюся, це станеться в реальному житті. Мені здається, це та суперсила, якою хочуть володіти всі дорослі дівчатка. Згодні? “, – так підписала свій Тік-Ток ролик співачка NK. Шанувальники в коментарях засипали дівчину компліментами, і відзначили, що у неї відмінна фігурка.

Відзначимо, недавно Настя Каменських повернулася з закордонної відпустки, де була без Потапа. Потап в цей час перебував на зйомках в США. Відразу після повернення з курорту Настя ошелешила фоловерів поповненням – її улюблена собачка Мімі народила цуценят. І Настя запропонувала прихильникам придумати для них імена.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.