Стали відомі імена наставників дев’ятого сезону шоу «Голос»

Вибирати найталановитіші голоса Росії в цьому сезоні будуть Поліна Гагаріна, Сергій Шнуров, Баста і Валерій Сюткін.

Продюсери шоу остаточно затвердили такий колектив журі. Очікується, що сезон стартує на федеральному Першому каналі вже в середині жовтня цього року. Незважаючи на карантинні обмеження, творці проекту вирішили поступово виводити зйомки з періоду “застою “. Вони запевняють – під час процесу зйомки шоу будуть дотримуватися всіх карантинних заходів, щоб убезпечити глядачів в залі і учасників від поширення інфекції.

Як зазначається на офіційному Інтернет-ресурсі Першого каналу, в Останкіно вже підійшов до кінця етап попереднього кастингу. Наступний етап – сліпі прослуховування. Зараз відомо, що в новому сезоні крісла наставників займуть Поліна Гагаріна, Сергій Шнуров, репер Василь Вакуленко, більше відомий як Баста, і Валерій Сюткін. Варто зазначити, що кожен з них вже виступав в якості члена зіркового журі, проте в такому складі артисти збираються вперше.

У новому сезоні Баста зайняв крісло Костянтина Меладзе

 "В

Як пишуть шанувальники проекту в соціальних мережах, цей сезон очікується найбільш насиченим на події, цікавим і складним одночасно. Все ускладнює карантин, який зупинив діяльність знімальних майданчиків.

Також відзначимо, що 12 серпня стали відомі імена наставників третього сезону вокального проекту «Голос 60+» – Лев Лещенко, Олена Ваєнга, Тамара Гвердцителі і Гарік Сукачов.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.