Після пластики шанувальники не впізнають Ані Лорак – якась незнайома тітка біля паркану

Співачка Ані Лорак, яка зараз живе в Росії, хотіла похвалитися новим фото, а викликала розчарування своїм виглядом - з пластикою і силіконом явно переборщила.

Ані Лорак уже досить давно користується можливостями сучасної пластичної хірургії і косметології. Вона збільшувала губи, змінювала форму носа і овал обличчя.

А зараз по фото видно, що співачка знову колола уколи краси, робила підтяжку обличчя і ще більше накачала губи. Навіть є підозра, що збільшила груди – бюст явно став на 2 розміри більше і неприродно підтягнутий.

Ані Лорак після пластики
Ані Лорак після пластики

Деякі передплатники сказали, що вона стала схожа на пластмасову ляльку, і посміхається так, ніби на вухах зав’язки натягнуті.

А на фото з відпочинку на Криті, де зараз Ані з донькою, її взагалі не впізнати – якась чужа жінка.

Ані Лорак на Криті
Ані Лорак на Криті

Навіщо все це артистці, яка і так була гарна – незрозуміло. Або ж вік бере своє? І, до речі, ніякої вагітності у неї зовсім непомітно.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.