Пониклий і з зачіскою як у Пугачової: в Мережі спливли рідкісні фото Кіркорова часів його шлюбу з Примадонною

Колишній учасник проекту «Дом 2» Рустам Солнцев поділився рідкісної фотографією Філіпа Кіркорова та Алли Пугачової ще тих часів, коли вони були разом.

Фото було зроблено в кінці 90-х. На знімку Кіркоров наче чимось спантеличений в той час, як Пугачова сміється на камеру з ще далеко не ідеальними зубами. Таким короля естради зараз мало хто пам’ятає – стрункого і з пишною зачіскою.

«Коли Кіркоров більше схожий на Пугачову ніж вона сама»

Такими словами підписав Солнцев фотографію, яку опублікував і фоловери повністю погодилися з цим твердженням. «Тут Філіп більше на Аллу схожий, ніж сама Пугачова», «Він і зараз просто копія Алла, всі звички, манера розмови, прямо Пугачова і все», «З кожним новим чоловіком, все молодше і молодше», – прокоментували підписники.

Нагадаємо, одним з найяскравіших і довгих шлюбів Пугачової був шлюб з Філіпом Кіркоровим. Навколо цієї зіркової пари завжди ходило багато чуток, хоча б через те, що Філіп був на 18 років молодший за Примадонну. Закохані одружилися в 1994 році і прожили разом 11 років.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.