Пропала популярна співачка MaкSім: «Три місяці не можу до неї додзвонитися»

Шанувальники не можуть знайти собі місця через новини про те, що їх кумир співачка МакSим пропала кудись і не виходить на зв'язок.

Про це на всю країну повідомила радіоведуча Алла Довлатова в ефірі свого вечірнього шоу на «Русском радио». Радіозвезди уточнила, що вона завжди перебувала в приятельських стосунках з MaкSім, а зараз вже третій місяць не може до неї додзвонитися.

Пішла в повний астрал: куди пропала співачка Максим?

співачка Максим
співачка Максим

Алла Довлатова уточнила, що хотіла запросити свою подругу і співачку в ефір шоу “Русское радио ” для інтерв’ю і пари пісень наживо, проте поки зробити це не вийшло.

Алла Довлатова
Алла Довлатова

Співведучою Алли Дмитро Губернієв в тему відповів, що він не фанат Максим, тому навіть радий, що так вийшло.

Алла Довлатова
Алла Довлатова

Відзначимо, співачка MaкSім в 2000-2010 роках була на піку популярності. Її хіти “Мій рай “, “На радіохвилях “, “Чи знаєш ти “, “Весна ” та інші крутили, як кажуть, з кожного праски. Однак з часом її зірка згасала, і дівчина все рідше радувала фанатів своєю творчістю.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.