Мільйон за ніч: як склалася доля актриси “Уральських пельменів ” Юлії Михалкової

Нещодавно фанатів "Уральських пельменів " шокувала заява - актрисі Юлії Михалковій якийсь бізнесмен пропонував мільйон рублів за спільно проведену ніч і за близькість.

Дівчина, за її словами, відмовилася. Аргументуючи це тим, що не торгує принципами. Вона також акцентувала увагу на тому, що зараз у неї досить багато проектів, в яких вона чимало заробляє. Тому на такі “сумнівні і образливі ” пропозиції немає сенсу погоджуватися.

Юлія Міхалкова
Юлія Міхалкова

Дійсно, 37-річна Юлія Міхалкова два тижні тому оголосила про те, що буде задіяна в новому шоу на СТС «сторіз». Цю програму вже вважають гідним конкурентом “Уральським пельменів ” на ніші гумористичних шоу. Сторіз – це перша велика гумористична програма з її участю після виходу з «Уральських пельменів». Зірка встигла зарекомендувати себе за час роботи в чоловічому колективі як талановита актриса. Однак ходили чутки, що вона не сама змогла пробитися на СТС після гри в КВН. Юлії приписували романи з багатьма учасниками шоу. Сама вона ці “амурні ” питання не коментувала.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.