Розповніла Каменських в молочному купальнику показала як відпочиває на березі океану: Потап у нестямі

Настя Каменських - володарка пишних форм в стегнах і області бюста, тому не приховує свої достоїнства, і з задоволенням демонструє їх публіці.

Днями в стрічці у шанувальників творчості дружини Потапа з’явилася її відео в зворотній перемотуванні, де дівчина нібито “виходить сухою з води “. Насправді Каменських записала своє ефектне падіння в блакитний океан, і опублікувала його в зворотному перемотуванні.

На ролику видно, що молочний купальник відмінно підкреслює форми Насті Каменських. Шанувальники в коментарях написали, що тепер розуміють за що її любить Потап.

Однак не всі були задоволені її фігурою. “Щось дивне. Тренувалась, а повна. Чи дієту кинула, або всюди фотошоп “, – пишуть коментатори. Дійсно, перед Днем Незалежності стало видно, що Настя трохи поправилася в області живота. Фанати в подиві – це просто вона переїла на свята, або їх з Потапом чекає поповнення?

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.