5 способів застосування пива не за призначенням

Пиво - це напій не тільки для посиденьок у барі. Його ще можна використовувати і в інших корисних цілях.

Більшість чоловіків і деякі жінки люблять це напій. Як приємно знати, що після важкого робочого дня у твоєму холодильнику чекає пляшечка пінистого. А як же пиво люблять на пляжі влітку. Спека, сонце, вода і банка крижаного напою, який тільки що дістали з холодильника. Без нього не проходить жоден футбольний матч або просто посиденьки з друзями. Цей продукт калорійний, але в ньому багато корисних речовин. І якщо пиво не допили, то виливати його не обов’язково. Виявляється, його можна непросто пити, закушуючи рибою або горішками.

  1. Маринад. Ароматне і м’яке виходить м’ясо, якщо його замаринувати на три-чотири години у пиві з цибулею і спеціями. Це ідеальна база для маринаду, з якою ви можете експериментувати. Варто додати ще апельсин або шматочки ананаса і смак буде чудовим. Часто пиво використовують для приготування шашлику.
  2. Пивне тісто. Немає часу на дріжджове тісто? На допомогу прийде вчорашнє недопите пиво. Стакан пива, замість води і сухих дріжджів, допоможе заощадити час. А головне, на ньому виходить будь-яке тісто і навіть бісквітне.
  3. Курка «на банці пива». Простий рецепти для соковитої курки. Тушку курки потрібно помити, висушити і натерти улюбленими приправами. Узяти звичайну банку, налити туди пива і посадити курку на банку. Випікати в духовці близько 60 хвилин. За цей час хмільний напій просочить м’ясо своїм ароматом.
  4. Пиво-поліроль. Навіть дерев’яні меблі люблять пиво. Не турбуйтеся, коли келих пінистого напою перевернули на столі. Його не треба нічим змивати, просто розітріть серветкою. Якщо змішати пиво з рослинним маслом 1: 1, то можна отримати поліруючий засіб для догляду за меблями.
  5. Здорове волосся і ніжна шкіра. Пивна ванна замінить вам дорогі процедури в СПА-салонах. Варто вилити у ванну всього одну пляшку пива, і ваша шкіра отримає порцію вітамінів і мінералів. Маски з пива зміцнюють волосся, і стимулюють їх ріст. Можна просто обполіскувати волосся хмільним напоєм, а можна робити маски. Пиво виступає, як основа, у яку можна додавати різні вітаміни в ампулах. Наприклад, А, Е, В12 й інші. А ще пиво прекрасно накручує кучері. Якщо волосся накрутити, після полоскання пивом, то завиток буде довше триматися і без лаку.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: 5 помилок, які псують м’ясний фарш

Нагадаємо, тоді і зараз. Як змінилися Букіни.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.