Погані гени. Зоряні родини, де залежність від алкоголю і наркотиків передалося у спадок

Ми зібрали імена зірок, які успадкували від батьків не найкращі звички.

Актор Роберт Дауні-молодший на старті своєї акторської кар’єри захопився наркотичними речовинами. Спочатку пагубна звичка йому не заважала: він блискуче зіграв підлітка-наркомана у фільмі «Менше нуля» і отримав одну з головних ролей в комедії «Спеціаліст з зніманню». Однак незабаром ця згубна звичка принесла наслідки. Поліція виявила у Дауні героїн, кокаїн і зброю. Його засудили до 16 місяців в’язниці і примусового лікування, а відносини з Сарою Джесікою Паркер припинилися.

 "" Роберт Дауні-молодший і його батько

Дауні не раз говорив, що наркотична залежність у нього від батька – режисера, актора і сценариста Роберта Дауні-старшого. Він теж вживав наркотики. Крім того, сина Дауні-молодшого теж втягнули в зберіганні кокаїну.

 "" Уїтні Х’юстон з дочкою

Співачка Уїтні Х’юстон стала залежна від наркотиків на піку популярності, а підсадив її на це чоловік – музикант Боббі Браун. Уїтні і Боббі були дуже різними – співачка в дитинстві була добродушною і позитивною, а її чоловік мав славу поганого хлопця. У шлюбі у них народилася дочка Христина, але у дівчинки було важке дитинство через постійні сварки між батьками. І вже до повноліття вона пристрастилася до наркотиків, а через три роки після смерті матері вона померла від передозування.

 "" Бен Афлек з батьком

Бен Афлек давно страждає від алкозалежності. Він почав боротися зі згубною звичкою в 2001, а останній сеанс завершив в минулому році. Протягом курсу лікування його підтримувала дружина, але рік тому вони розлучилися. Сам актор розповідає, що у його бабусі і тата були проблеми з алкоголем. І свою пристрасть до міцних напоїв він пояснює генами. Крім того, його брат Кейсі Аффлек сам неодноразово заявляв, що боїться спиться через спадковість.

 "" Демі Мур з дочками

Актриса Демі Мур неохоче згадує дитячі роки. Її виховували мати і прийомний батько, які постійно напивалися, влаштовували п’яні розгули і періодично потрапляли до в’язниці. Коли Демі вийшла заміж за рокера Фредді Мура, то й сама захопилася наркотиками. Але із згубною звичкою розпрощалася через страх згубити кар’єру. До речі, дочки Демі і Брюса Вілліса також лікувалися від алко та наркозалежності.

 ""

Емінем і його мама

Репер Емінем теж страждав через пристрасть до наркотиків. Ця проблема у нього родом з дитинства. Справа в тому, що його мати Деббі Нельсон вживала алкоголь і наркотики. Одного разу Емінем зізнався: «Я не розумів, що в нашій родині панувала наркоманія. Тепер, коли я усвидомлюю, що у мене є залежність, я виразно співчуваю власній матері ». Репер також заявив, що він позбувся шкідливої звички 9 років тому.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Тоді і зараз. Як змінилися Букіни.

Нагадаємо, що таксист з Казахстану заспівав із зіркою серіалу «Школа». Від їх виконання плакали навіть чоловіки.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.