(ВІДЕО) Оля Фреймут станцювала, незважаючи на коронавірус: репетирувала з хворобою і жила зі своїм партнером

Ольга Фреймут та Ілля Падзіна - ще одна очікувана пара нового сезону "Танців з зірками ".

Інтерес був викликаний не тільки тим, що в парі бере участь найвідоміший ревізор країни, а й тим, що Фреймут напередодні заявила про те, що хвора коронавірусів. Як сказав перед виходом на паркет ведучий Юрій Горбунов, Оля та Ілля на деякий час самоизолировались і жили разом, щоб не упустити шанс відточити свої вміння і все таки вийти на паркет.

Найвідоміший інспектор країни знімає білу рукавичку і кидає виклик Ковід-19: вона вийшла на паркет і станцювала “Фокстрот ”

А ви дивилися ефір “Танці з зірками “? Якщо так, то яка пара сподобалася найбільше?

Популярне

Схожі статті

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!