Косметичка зірки серіалу «Свати»: як доглядає за собою 25-річна Анна Кошмал

Серіал "Свати " завжди привертав глядачів своєю простотою і доступністю. Дотепні побутові жарти, улюблені актори - це формула успіху ситкому.

Саме тому зірки, які зіграли головні ролі в “Сватів “, назавжди залишилися найпопулярнішими серед своєї цільової аудиторії. Особлива увага дісталося молодій Ганні Кошмал, яка зіграла роль Женьки. Вона виглядає просто бездоганно, і фанатам хотілося б знати що сприяє цьому. Для цього Кошмал показала кошти, які завжди носить з собою в сумочці.

Анна Кошмал
Анна Кошмал

Дівчина розповіла, що поки у неї здорова і еластична шкіра, вона намагається не користуватися тональним кремом або пудрою.

Анна Кошмал
Анна Кошмал

Косметики в її арсеналі завжди по мінімуму. Для базового догляду особи артистка вважає за краще крем-скраб. Хоча ціна на нього зовсім не дитяча – від 2 до 5 тис рублів. Також у вихідні дівчина завдає сироватку або нічний крем, адже шкіра втомлюється від гриму і косметики (навіть того мінімуму, який вважає за краще Кошмал).

Анна Кошмал
Анна Кошмал

Також допомагають виглядати ефектно масла для шкіри і волосся. У Ані це какао-масло для особи.

“Увечері мене часто рятує перевірений засіб – какао-масло. Наношу його, попередньо розігрів в долонях, на обличчя і шию. Воно діє і як заспокійлива маска, і як живильний крем для атопічною шкіри “, – розповідала актриса.

Анна Кошмал
Анна Кошмал

Для зміцнення локонів бере звичайнісіньке реп’яхову олію для волосся. В силу професії Ганні довелося багато разів перефарбовувати волосся: бути блондинкою, рудою, брюнеткою. Після фарбування в чорний дівчина насилу повертала природний колір – в якийсь момент навіть виявилася з яскраво-жовтою чуприною. Тепер з зачіскою не експериментуйте, доглядаючи за волоссям за допомогою масел – наприклад, реп’яхової.

Якщо говорити про декоративної косметики, то гримують для зйомок її професіонали. А в повсякденному житті Кошмал підфарбовує тільки очі – тому в її сумочці завжди є тіні і туш для вій з ефектом збільшення.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.