Стан Дмитра Пєвцова погіршився: коронавірус не відступає і викликає численні ускладнення

Нещодавно шанувальників актора Дмитра Пєвцова сколихнула новина - їх кумир екстрено госпіталізований у важкому стані.

Попередньо у нього проблеми з легенями, однак на тлі пневмонії з’явилися і супутні захворювання – ускладнення. Лікарі підозрюють у Пєвцова коронавірус, однак говорити про такий серйозний діагноз без результатів ПРЦ-тесту поки рано.

Дмитро Пєвцов
Дмитро Пєвцов

Сім’я і наближені до неї люди відзначають, що, швидше за все, Пєвцов підчепив недугу відпочинку. Нещодавно Дмитро з дружиною і сином відпочивав в Криму. Відразу після повернення з відпустки у нього відчувалася слабкість, довелося звернутися в лікарню. Перший час стан був стабільним, але через кілька днів була потрібна госпіталізація.

Дмитро Пєвцов
Дмитро Пєвцов

«Попередньо … Як це називається? .. Пневмонія. Експрес-тест на коронавірус поки негативний. Чекаємо-с лікарів. Все добре. Настрій бадьорий. Працювати не хочеться до сих пір! Ну, очевидно, це в зв’язку з самопочуттям », – говорив сам Пєвцов на відео 29 серпня. Зараз актор знаходиться на ізоляції, не виходить на зв’язок через Інтернет. Шанувальники підозрюють, що це через різко незадовільного самопочуття.

Популярне

Схожі статті

Вся Грузія з’їжджається на мої хачапурі: готуються елементарно, а ефект який викликають. Одні компліменти

Хачапурі – це традиційна грузинська страва, яка вже давно полюбилась українцям. Пропонуємо дізнатись, як приготувати цю смакоту всього за 15 хвилин.

Мій особливий хіт сезону: ця закуска залишила в сторонці червону ікру – рецепт бюджетний і моментальний

Зі звичайного оселедця можна приготувати дуже смачну намазку-паштет, яка за смаком буде нагадувати червону ікру. Така намазка ідеально смакує на бутербродах з білого хліба, чи грінках.

Манікюр і діаманти: екс-дружина Мурата Налчаджиоглу показала його новій пасії, як можна жити без турка

Лілія Реус після розлучення з бізнесменом Муратом Налчаджиоглу продовжує жити розкішним життям. Нещодавно дівчина похизувалася у своєму Інстаграм-блозі каблучками з діамантами.