100-річну пенсіонерку прихистив таксист

Чоловік не зміг залишити пенсіонерку на вулиці і прихистив її у себе в будинку.

Вона змогла пережити роки блокади, але не змогла врятувати рідних. Її чоловік і рідний син не впоралися з голодом, і пішли на небеса. Трагедія трапилася у Ленінграді. Тому Олександра Левченко повернулася на батьківщину в Північну Осетію.

У рідному місті була квартира, яку несподівано відвідали далекі родичі. Вони уклали угоду. Спочатку обіцяли, що будуть просто доглядати і допомагати Олександрі. Але зовсім скоро близькі обдурили жінку. Вигнали з квартири і забрали її житло.

Александра Левченко
Александра Левченко

Пенсіонерці було вже 100 років, і без необхідного догляду вона ризикувала померти.

Небайдужий Раміз, який працював таксистом, не залишив Олександру Левченко одну в біді. Коли він дізнався про те, що пенсіонерка опинилася на вулиці, він почав допомагати, підвозити на таксі, шукати притулки. Відповідного нічого не було і чоловік забрав стареньку в свій будинок.

Пенсіонерка щаслива і називає свого рятівника сином. Жінка багато всього пережила за своє життя і заслуговує на справжню, хоч і не рідну, сім’ю.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Комп’ютерна програма генерує моторошно реалістичні кадри

Нагадаємо, татусева дочка виросла. Як зараз виглядає Галина Сергіївна.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.