Татусева дочка виросла. Як зараз виглядає Галина Сергіївна

Актрисі Лізі Арзамасовій 17 березня виповнюється 25 років. Під час зйомок серіалу «Татусеві дочки» дівчинці було 13.

У ситкомі юнная артистка зіграла одну з п’яти сестер Васнецових – Галину Сергіївну. Її персонаж – типова «заучка» в окулярах, що не особа замислюється про зовнішній вигляд, не стежить за модою і каже на складному науковому мовою.

 "" Ліза Арзамасова

З моменту виходу серіалу пройшло 12 років, і зараз актриса сильно відрізняється від тієї дівчинки, яку ми пам’ятаємо. Як зараз змінилася Ліза, дивіться на фото.

 "" Ліза Арзамасова

Ці фото наробили багато шуму в мережі. Ось що пишуть користувачі в мережі.

“Дитинка ти шикарна! Сексі !! розумничка! “, “Ах яка ж вона Шикарна. Дай Бог тобі здоров’я і твоїй родині “, “Найкрасивіша дівчина в світі “, “Ой, Лизочка Титечко прикрий “, ” Ох гаряча Галина Сергіївна “, ” Ліза, я вражений, шлях від “Татусеві дочок ” до сьогоднішніх днів-це чудове перетворення від дівчинки зубрилки до розумної красуні. Удачі тобі “, ” Як красиво виглядаєш “, ” Я зараз тільки почала дивитися татусеві дочки, так класно! Там мій найулюбленіший герой це ви! “, ” Сексі! “, – обговорюють пікантні фотографії подорослішала Галини Сергіївни в мережі.

Лиза Арзамасова

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Кармеліта через 15 років. Як склалася доля у виконавиці головної ролі. 

Нагадаємо, що Тіна Кароль прокоментувала паніку навколо коронавірусу та розказала, яких порад лікарів притримується.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.