Після розлучення з Гаріком Харламовим Христина Асмус пустилася в усі тяжкі: знову роздяглася на камеру

Відома актриса Христина Асмус в своєму Інстаграмі опублікувала нове провокаційне відео.

Христина Асмус отримала справжню популярність після виходу в 2010 році серіалу «Інтерни», де актриса знялася в ролі милої і простої дівчини Варі. Зараз Христина активно займається акторською кар’єрою – грає в театрі і знімається в кіно. У липні цього року дівчина заявила про розлучення зі своїм чоловіком Гаріком Харламовим, з яким прожила в шлюбі 8 років. Подейкували, що причиною розлучення міг стати фільм «Текст», в якому одну з ролей зіграла Асмус. Так, дівчина знялася в дуже відвертій еротичній сцені, яка викликала бурю обговорень і негативних коментарів її шанувальників. Однак самі Асмус і Харламов причину розлучення не називають.

Христина Асмус розлучилася з Гаріком Харламовим після 8 років шлюбу
Христина Асмус розлучилася з Гаріком Харламовим після 8 років шлюбу

Незважаючи на недавнє розлучення Христина Асмус активно веде свою сторінку в Інстаграм і регулярно публікує нові відео та фото. Варто відзначити, що дівчина часто жартує з приводу свого розлучення і критики Хейтерів. Цього разу Христина опублікувала відео, яке вона зняла після кінця робочого дня на знімальному майданчику. Асмус постала перед шанувальниками в мереживній сукні, з пишною зачіскою і яскравим макіяжем. Вона продемонструвала прекрасне почуття гумору, висміявши публіку за їх інтерес до її відвертих сцен.

«Асмус знову роздяглася на камеру! Дивитися без реєстрації і смс !! », – підписала ролик актриса. При цьому на відео Асмус просто зняла з себе сценічну перуку. Фоловери оцінили відео актриси і похвалили її за відмінне почуття гумору. «Почуття гумору у вас шикарне», «Христина, яка ж ви прекрасна! Так весело до всього ставитеся »,« Крісті! Ти супер! Ось такої відвертості побільше б », – прокоментували відео підписники.

Популярне

Схожі статті

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.