Дружина глави міграційної служби вперше прокоментувала його роман з “Настею з собачкою “

Сама казкова історія цього року - саме так можна назвати взаємини Анастасії Зінченко і Максима Соколюка.

Однак шанувальники і злі язики все ніяк не можуть вгамуватися – як так сталося, що Настя повела з родини одруженого чоловіка? Дружина Соколюка вперше дала пояснення.

Анастасія Зінченко і Максим Соколюк
Анастасія Зінченко і Максим Соколюк

Глава ДМС і його колишня дружина залишилися друзями заради двох спільних дітей

Анастасія Зінченко і Максим Соколюк
Анастасія Зінченко і Максим Соколюк

“У нас все добре. Все за взаємною згодою. Все в порядку. У нас нормальні, дружні стосунки залишилися. Це життя, так буває. Я абсолютно не відчуваю себе ні ображеної, ні кинутої “, – запевнила екс-дружина в коментарі журналістам. Сам Соколюк в своїх інтерв’ю також стверджує – розійшлися на хорошій ноті. Більш того, він, як справжній джентльмен, залишив машину і квартиру екс-дружині і дітям.

Анастасія Зінченко і Максим Соколюк
Анастасія Зінченко і Максим Соколюк

Нагадаємо, романтична історія Анастасії (дівчинки з собачкою) і Максима почалася в не дуже романтичних обставинах – в розпал епідемії коронавируса в місті Ухань. Це був лютий 2020 року. Коли з китайської провінції в Україну відправляли евакуаційний літак, 23-річна дівчина не полетіла і залишилася в Ухані разом з песиком Мішею через заборону брати собак на борт. 43-річний глава ДМС пообіцяв повернути її в рідній Херсон. І обіцянку дотримав, з переїздом допоміг, а пізніше навіть зробив ремонт на кухні і пропозиція руки і серця.

Популярне

Схожі статті

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.