Христина Асмус розлютила мережу новою витівкою: «Тепер і дочку вирішила роздягнути»

Актриса Христина Асмус опублікувала в своєму Інстаграмі провокаційні фотографії своєї шестирічної доньки Насті.

Відомий шоумен Гарік Харламов і популярна актриса Христина Асмус в червні цього року оголосили про розлучення після восьми років шлюбу. Екс-подружжя має спільну шестирічну дочку Анастасію. Гарік і Христина розлучилися без публічних скандалів і їм вдалося домовитися про спільне виховання дочки.

Нещодавно Асмус опублікувала в своєму Інстаграмі серію фотографій доньки Насті. Христина вирішила показати підписникам фото дівчинки з різними виразами обличчя, зроблені під час прийому ванни.

Шанувальники Асмус жорстко розкритикували актрису

Підписники Христини Асмус були обурені побаченими фотографіями. Більшість фоловерів вважає, що показувати фотографії оголеної дитини не доречно. «Навіщо дочку в такому вигляді постити! Це не правильно !!! »,« Заберіть ці фото! Гаразд себе виставляєте …. але дитину навіщо ?! »,« Це вже частина дитячої порнографії », – обурилися в коментарях підписники.

Варто відзначити, що Христина Асмус часто публікує провокаційні фотографії в своєму Інстаграмі і, мабуть, не боїться засуджень. Актриса часто жартує над коментарями Хейтерів і спеціально провокує обговорення своєї персони в Мережі.

Популярне

Схожі статті

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.