Як зараз виглядають собаки, яких забрали з притулку?

Нарешті собакам подарували новий будинок і сім'ю. Тепер вони можуть випромінювати радість, оскільки їх забрали з притулку.

Не обов’язково витрачати великі гроші на покупку домашньої тварини. Можна зробити подвійну й добру справу і ще навіть безкоштовно. Досить прийти до притулку і вибрати того самого улюбленця, якому подаруєте другий шанс на щасливе життя.

Повірте, такий вчинок чотирилапі друзі точно оцінять. Натомість вони віддадуть вам свій позитив, енергетику і купу емоцій. З ними веселіше жити, а значить простіше.

Подивіться, як людська любов змінює зовнішність собак. Скільки азарту й радості з’являється у їхніх очах. Ще тиждень тому це були зовсім інші тварини, у яких крім смутку й печалі нічого не було. А тепер у них безтурботне життя, завдяки, новим господарям. Ці милі мордочки випромінюють справжнє задоволення. Домашні вихованці вчать людей радіти звичайним речам. Вони дарують свій час і радість безоплатно.

 "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" "" ""

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Жінка народила дівчинку з вагою один кілограм: як склалося її життя?

Нагадаємо, у тіні сестри. Як зараз живе і чим займається Ауріка Ротару. 

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.