Слава Камінська натякнула на “любов” з Дікусаром після вильоту з “Танців з зірками”

У другому прямому ефірі парою, яка вилетіла, стала Слава Камінська та Дмитро Дікусар.

Шанувальники дуже засмутилися, адже тільки почали спостерігати за тим, як на паркеті зароджуються почуття. Про те, що між ними почав “танути лід “, Слава сказала ще після першого виступу, коли ведуча на балконі запитала чи буде в цьому сезоні на паркеті роман.

Після шоу “Танці з зірками” Слава і Дмитро продовжують тісно спілкуватися

Зараз Камінська підкріпила думки про їхній роман з Дікусаром чуттєвим постом, де розповіла про те, які емоції відчуває зараз.

 

В якості ілюстративного фото вона поставила знімок з партнером Дмитром Дікусаром. Шанувальники помітили, що фото дуже чуттєве, і в ньому надто багато пристрасті. Напевно, варто чекати весілля.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.